2018-07-10 08:13:05
Φωτογραφία για Νίκος Βέρτης: 15.000 θαυμαστές αποθέωσαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη στο Τελ Αβίβ
Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, ανεβάζοντας μια εντυπωσιακή

φωτογραφία στο instagram και γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ Ισραήλ! Ήταν μια υπέροχη βραδιά!!!» - Ανανέωσε το ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στις 10 Αυγούστου

Αποθέωση έζησε για ακόμη μια φορά ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης στο Ισραήλ, καθώς τραγούδησε μπροστά σε 15.000 ανθρώπους που έσπευσαν στο Menora Arena στο Τελ Αβίβ για να τον απολαύσουν.

Ο καλλιτέχνης είναι πάρα πολύ αγαπητός εκεί και μαζί με τον γνωστό Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat εμφανίστηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Tην ώρα που ξεκινούσε η συναυλία το Menora Arena ήταν κατάμεστο. Ο Νίκος Βέρτης καλωσόρισε τους θαυμαστές του στα Αγγλικά και τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους. Στην συνέχεια ερμήνευσε γνωστές του επιτυχίες με το κοινό να διασκεδάζει, τραγουδώντας μαζί του.


Στην συνέχεια εμφανίστηκε στην σκηνή και μαζί με τον Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat, με τον Νίκο Βέρτη να τραγουδά στα Ισραηλινά.

Το θερμό κοινό του Ισραήλ στο κατάμεστο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομά του και η βραδιά έγινε πιο μαγική όταν στο στάδιο ακούστηκε η μελωδία του «Αν είσαι ένα Αστέρι» και οι θαυμαστές του άναψαν τα κινητά τους.

Ομολογουμένως ήταν μια φανταστική βραδιά που την απόλαυσαν πάνω από 15.000 θεατές, αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης με όλη την ορχήστρα του.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, ανεβάζοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο instagram και γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ Ισραήλ! Ήταν μια υπέροχη βραδιά!!!».

Μετά το Ισραήλ ακολούθησαν δύο sold out εμφανίσεις στην αγαπημένη Κύπρο και ο τραγουδιστής ανανέωσε το ραντεβού με τους θαυμαστές του στη Θεσσαλονίκη στις 10 Αυγούστου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ