2018-07-10 08:29:15
Φωτογραφία για Ένωση Λάρισας: «Απούσα η Επίσημη Υπηρεσία, αντικαταστήσαμε μόνοι μας κλιματιστικά με βοήθεια από συμπολίτες μας…»
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας σχετικά έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η αντικατάσταση του κλιματιστικού, στο φυλάκιο της κεντρικής πύλης του Αστυνομικου Μεγάρου.

Η αντίδραση της Ένωσης ήταν άμεση και με γνώμονα τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των συναδέλφων μας. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η επίσημη Υπηρεσία ήταν απούσα, μένοντας σε μια υπηρεσιακή αλληλογραφία, ίσα ίσα να βγει από την υποχρέωση.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και για την επισκευή του κλιματιστικού και του ψυγείου στο όχημα της Μόνιμης Διμοιρίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι παρεμβάσεις γίνονται όχι με τα χρήματα του Ταμείου μας αλλά από συμπολίτες μας (εταιρείες, ιδιώτες κλπ), μετά από σχετικα αιτηματα μας.

Στο σημείο αυτό ευχαριστούμε την εταιρεία EXARHOPOULOS Energy Systems Ηρώων Πολυτεχνείου 163 για τη στήριξη της.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ουσιαστικά με στόχο τη διαμόρφωση των καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους συναδέλφους… Συνδικαλισμός των έργων και όχι των εύκολων λόγων….».

πηγή: onlarissa
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ