2018-07-10 23:30:22
Φωτογραφία για Αυτή η Porsche Macan κοστίζει μόλις... 16.000 χιλ. ευρώ! [photos - video]
Είσαι θαυμαστής των Super Cars; Σου αρέσουν τα Porsche αυτοκίνητα αλλά...

δεν έχεις την ικανότητα να τα αγοράσεις; Μα γι'αυτό είναι εδώ οι Κινέζοι! Η εταιρεία Zotye Auto κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο-κλώνο της Porsche Macan που η τιμή του ξεκινά από τα 16.115 δολάρια και δεν υπερβαίνει τα 23.900, την ίδια ώρα που η τιμή της αυθεντικής Porsche κοστίζει από 83.000 έως 149.000 δολάρια.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια λίστα με τις πωλήσεις του συγκεκριμένου οχήματος. Ένας αντιπρόσωπος της Zotye Auto δήλωσε στο Forbes ότι δεν τους πειράζει η ομοιότητα, ενώ είπε ότι το πρόβλημα των Γερμανών είναι η υψηλή κοστολόγηση των αυτοκινήτων.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Ο κινητήρας της Porsche είναι 2.0 turbo με 252 ίππους και ροπή 370nm, ενώ ο κινητήρας της Zotye είναι 2.0 turbo αλλά με 190 ίππους και ροπή 250nm. Ακόμη μία διαφορά είναι η οθόνη που υπάρχει στο εσωτερικό του οχήματος. Σε αυτό οι Κινέζοι υπερτερούν καθώς η οθόνη είναι μεγαλύτερη, τα γραφικά ομορφότερα και η αφή περισσότερη.

H Porsche σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Zotye, ωστόσο η κινεζική εταιρεία δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται αφού την έβγαλε καθαρή σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H πρακτική άσκηση αλλάζει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H πρακτική άσκηση αλλάζει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ