2018-07-11 11:52:10
Φωτογραφία για Η Έρρικα Μπρόγιερ, λαμπερή στα 76 της χρόνια, πάει στην πρεμιέρα του Κώστα Βουτσά
Ένα δίδυμο που κατέκτησε την επιτυχία τη δεκαετία του ’60 χάρη στην ομορφιά, την τσαχπινιά του και τη φρεσκάδα του. Ο λόγος για τις αδερφές Μπρόγιερ, Έρρικα και Μαργαρίτα, που θεωρούνταν το πιο πετυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο την εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.

Η Έρρικα Μπρόγερ, τα τελευταία χρόνια, σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αυτήν τη φορά, όμως, υπήρχε σοβαρός λόγος. Έπρεπε να πάει στην πρεμιέρα του αλλοτινού μεγάλου έρωτα της ζωής της, σημερινού αγαπημένου της φίλου και πάνω απ’ όλα πατέρα της κόρης της, Κώστα Βουτσά.  Τα βράδια του καλοκαιριού, στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, μια σπαρταριστή κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Μάριο Αθανασίου και την Μαριάννα Τουμασάτου φέρνει «Πανικό στο Υπουργείο».

Ανάμεσα στους του χώρου του θεάματος και της τηλεόρασης, είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης την Έρρικα Μπρόγιερ. Ολα αυτά τα χρόνια η ίδια δεν επεδίωξε την δημοσιότητα και οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν πάντα επιλεκτικές.


Ποζάρει στον φακό στα 76 της χρόνια και με το χαμόγελό της δείχνει ότι ο χρόνος δεν πείραξε ούτε στο ελάχιστο την θετική της αύρα.

Η Έρρικα Μπρόγιερ, γεννημένη στην Αθήνα το 1942, με πατέρα Έλληνα και μητέρα από την Αυστρία, υπήρξε μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Αλησμόνητη η συμμετοχή της Έρρικας Μπρόγιερ στην ταινία «Η Παριζιάνα»: η όμορφη αδελφή της «Πελαζί» Ρένας Βλαχοπούλου ήταν ένας από τους ρόλους που σημάδεψαν την καριέρα της.

Ο θυελλώδης έρωτας της Έρρικας Μπρόγερ και του Κώστα Βουτσά κατέληξε σε γάμο που όμως δεν κράτησε πολύ. Τότε έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και η σχέση τους, απαιτούσε χρόνο και προσπάθεια. Παρά την κατάληξή της, οι δύο τους διατηρούν σήμερα μια υπέροχη σχέση.

«Είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Καμιά φορά βγαίνουμε μαζί και συναντιόμαστε συνήθως με την κόρη μας, τη Σάντρα, σε διάφορα μέρη. Τον αγαπώ πάρα πολύ ως φίλο μου και ως πατέρα του παιδιού μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή στην εφημερίδα Espresso, η Έρρικα Μπρόγιερ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ