2018-07-11 14:46:26
Φωτογραφία για Ενωμένοι Κατώτεροι Αξιωματικοί - Νέα συνδικαλιστική παράταξη - Ποιοι είναι
Δημοιεύουμε κείμενο αστυνομικών που υπογράφουν "Ενωμένοι Κατώτεροι Αξιωματικοί": Το παρακολούιημα των ημερών το είδαμε αρχικά απ την αστεία του πλευρά. Ως σκωπτικό! Όσο όμως ο

χρόνος και τα μέσα επέτρεπαν αυτόν τον διασυρμό και διατράνωναν τη φωνή των ιστρυοχτόρων - καθοδηγητών ,πήραμε αποφάσεις. Φυσικά και αναφερόμαστε στις ανώνυμες επιστολές των δήθεν που εναγωνίως με πνεύμα καιροσκοπισμού,επιχειρούν να φρενάρουν την βαθμολογική ανέλιξη των εξ υπαξιωματικών προερχομένων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/7/18 σε καφέ της Πανόρμου. Δεν ήταν πάρα θέμα χρόνου να οργανώσουμε τις σκέψεις και τις απόψεις μας και να τις μετουσιώσουμε σε πράξη!

Θα είμαστε παρόντες στις εκλογές της Ένωσης αξιωματικών το προσεχές διάστημα. Είμαστε απόφοιτοι ΣΑΕΑ,ΤΕΜΑ Ανθ/μοι και Υπαστυνόμοι του Ν 3686/08. Είμαστε και θα παραμείνουμε μάχιμοι του λεκανοπεδίου Αττικής. Με ενωμένες τις δυνάμεις μας καθημερινά με συναδελφικό πνεύμα αλληλεγγύης αντιμαχόμαστε το έγκλημα για την εξιχνίαση. Πιστεύουμε ότι η αλήθεια μιας έννοιας βρίσκεται στη χρησιμότητά της.


Η γνώση εξελίχθηκε

Όχι για υποθετικούς σκοπούς αλλά για την πρακτική της επιτυχούς διευθέτησης. Οι έννοιες συλλαμβάνονται ώς "εργαλεία" που μετατρέπουν την δυσκολία αντιμετώπισης ενός προβλήματος σε ικανοποίηση απ την επίλυσή του. Πηγή μας ο ιδεαλισμός και απορρίπτουμε τις γενικότητες που θεωρητικά προκαλούν μόνο χάος το οποίο μπαίνει σε τάξη μόνο με την ανθρώπινη συνείδηση. Αληθινό είναι κάτι το οποίο είναι χρήσιμο.

Η θεωρία μας ταυτίζεται με τον δυισμό και είμαστε αντιδιαμετρικά αντίθετοι με τον μονισμό (του ενός μόνου παράγοντα) Ο Εμπεδοκλής διέκρινε τέσσερις βασικές ουσίες απ τις οποίες αποτελούνται τα όντα. Το χώμα,το νερό,τον αέρα και τη φωτιά. Ο σύγχρονος Χάρτμαν σε τέσσερις βαθμίδες Ύλη,Ζωή,συνείδηση και πνεύμα. Ο Λάιμπνιτς έκρινε ότι ο κόσμος αποτελείται από άπειρες αυτοδύναμες μονάδες. Γι αυτό και μεις πιστεύουμε στον πλουραλισμό και την σύνθεση! Δεν θα ξεχάσουμε εμείς οι αξιωματικοί της ΣΑΕΑ τους συναδέλφους μας Ανθ/μους και Υπαστυνόμους του Ν 3686/08 που μας περιέβαλλαν με στοργή και αγάπη όταν για πρώτη φορά καθίσαμε στην ηλεκτρική καρέκλα και μας έπιασαν το χέρι και μας βοήθησαν να περαιώσουμε ένα συμβάν! Ουδείς μας το έμαθε μέσα στην Σχολή!!

Όλοι τους κοίταζαν να μας προμηθεύσουν τα εγχειρίδια τους αντί τιμήματος. Δεν ανήκουμε σε κόμματα. Είμαστε απολιτίκ και γνωρίζουμε ότι στην υπόλοιπη ζωή μας αρωγό θα έχουμε τον συνάδελφό .Ανώτερο η κατώτερο και θα αντιμαχόμαστε με τις αντίρροπες δυνάμεις του καλού και του κακού.Την ζυγαριά δεν θα την αφήσουμε να παρεκκλίνει Έχουμε πια την εμπειρία των χρόνων και τη γνώση! Όλα αυτά τα οφείλουμε στο άτυπο μεν,πλην ουσιαστικό σεμινάριο της ορθής καθοδήγησης απ αυτούς.. Μας προστάτεψαν και μας έδειξαν το σωστό δρόμο. Για μας αυτοί οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι δάσκαλοί μας!

Δεν θα φοβηθούμε ποτέ τους ευεργέτες μας. Πρέπει να μπει φραγή στο κατεστημένο. Μας υποτίμησαν οι άλλοι κοίταζαν μόνο την ψήφο μας. Μας έδιναν ψηφοδέλτιο οι σημερινοί συνδικαλιστές μας οδηγούσαν μέχρι την κάλπη συνοδεία. Δεν θα επιτρέψουμε άλλο την υποτίμηση της προσωπικότητάς μας. Θα κάνουμε κάτι πιο όμορφο,δικό μας στις επόμενες εκλογές.

Σύντομα θα μας γνωρίσετε. Επιτρέψτε μας για μια μόνο φορά την ανωνυμία μας,γιατί θα θελήσουν να μας αποτρέψουν. Ναι στην βαθμολογική εξέλιξη όλων των Υπαξιωματικών Αξιωματικών όπως και στο στρατό.

Ας γίνει τουλάχιστον η αρχή.

Καλό Καλοκαίρι

Ενωμένοι Κατώτεροι Αξιωματικοί.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ