2018-07-11 16:33:05
Φωτογραφία για Απεργία στα εργοστάσια της Fiat λόγω του Ρονάλντο
Η μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Γιουβέντους προκάλεσε ενθουσιασμό στο Τορίνο, με τους φιλάθλους της «Γηραιάς Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου να το γιορτάζουν. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι της Fiat δεν χάρηκαν καθόλου με αυτή την κίνηση της οικογένειας Ανιέλι. Ο λόγος είναι τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για να πει το πολυπόθητο ναι ο Κριστάνο Ρονάλντο.

Το συμβούλιο των εργαζομένων ανακοίνωσε ότι προχωρά σε απεργία από την Κυριακή 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, θέλοντας να δείξει τη δυσφορία του για την μεταχείριση και τις μειώσεις μισθών που τους έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Την ώρα που οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες η εταιρεία αποφάσισε να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή.

 Είναι φυσιολογικό ένας άνθρωπος να κερδίζει τόσα χρήματα και χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν έως τα μέσα του μήνα; 


Είμαστε όλοι εξαρτημένοι από το ίδιο αφεντικό, αλλά σε αυτήν τη στιγμή τεράστιας κοινωνικής δυσκολίας, αυτή η άνιση μεταχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή», τονίζουν στη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της Fiat και συνεχίζουν.

«Οι εργαζόμενοι της Fiat έχουν υπηρετήσει την εταιρεία για τουλάχιστον τρεις γενιές, κάνοντας πλούσιους όσους κινούνταν γύρω από την εταιρεία, και σε αντάλλαγμα έλαβαν μόνο μία ζωή δυστυχίας.

 Η εταιρεία θα μπορούσε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων που διασφαλίζουν το μέλλον των χιλιάδων ανθρώπων και όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. 

Προτιμούν τον κόσμο του παιχνιδιού και τη διασκέδαση. Για όλους αυτούς τους λόγους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00) 17 Ιουλίου 2018».

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ