2018-07-11 21:14:53
Φωτογραφία για Έκπληξη η επόμενη τηλεοπτική στέγη της Τατιάνας Στεφανίδου! [Video]
Αυλαία με χαμόγελα αλλά και πολλή συγκίνηση έριξε η Τατιάνα Στεφανίδου που έπειτα από τρία χρόνια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το EpsilonTV Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και αποχαιρέτησε το κοινό της που την εμπιστεύεται και την ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια, μετατρέποντας την αμήχανη αυτή στιγμή σε μια μεγάλη γιορτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Π", η Τατιάνα Στεφανίδου μετακομίζει στον ΣΚΑΪ όπου θα τη δούμε να παρουσιάζει εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου στη ζώνη 15:00 - 17:00.

Ωστόσο,υπάρχουν και άλλες εκδοχές ως προς την ώρα προβολής, καθώς σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, η Τατιάνα μπορεί να βγαίνει στη ζώνη 12:00 - 14:00.

«Ήταν πολύ δυναμικός ο τρόπος που αποχαιρέτησε. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε και πάει αλλού… Κάνει να πούμε που πάει; Πάει στον ΣΚΑΙ. Όχι με κάτι διαφορετικό. Με κοινωνικότατη εκπομπή. Και πολλή δυνατή εκπομπή. 15:00 με 17:00. Εκεί που είναι Οι Αταίριαστοι. Τώρα μη με βάζετε να λέω πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.


Η τηλεοπτική πορεία της Τατιάνα Στεφανίδου έως σήμερα...

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, στο Τμήμα Εξωτερικών Ειδήσεων, ενώ παράλληλα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων. Για κάποιο καιρό συνεργάστηκε με την εφημερίδα Απογευματινή και στη συνέχεια, εργάστηκε στον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουΐκ, ενώ παράλληλα ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Τα επόμενα χρόνια συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha TV, Tempo TV και Alter Channel, παρουσιάζοντας τις εκπομπές «Γυάλινος τοίχος», «Φύλλο και φτερό» και «Αποκλειστικά» και έπειτα επέστρεψε στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας για 2 χρόνια την εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα».

Στον σταθμό του Αμαρουσίου την είδαμε να παρουσιάζει, επίσης, την εκπομπή «Αξίζει να το δεις», το μουσικό ριάλιτι παιχνίδι «Fame Story 3» το ριάλιτι παιχνίδι «Big mother/brother»,καθώς και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 για δύο συνεχή έτη.

Μετά τον ΑΝΤ1, κανάλι σταθμός για την ίδια αποτέλεσε το Star στο οποίο συνέχισε την εκπομπή «Αξίζει να το δεις» με μια παραλλαγή ως «Αξίζει να το ζεις» ενώ αμέσως μετά, την είδαμε στο «Μίλα».

Τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάστηκε με το Espilon στην εκπομπή «Τατιάνα Live» αποτελώντας ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού.

Επόμενη τηλεοπτική της στέγη, λοιπόν, ο ΣΚΑΊ με τον σταθμό του Φαλήρου να ποντάρει πολλά στην Τατιάνα Στεφανίδου και τη μεσημεριανή ζώνη.

Σε πρόσφατη δήλωσή της, η παρουσιάστρια δεν είχε αποκαλύψει τα σχέδια της, είχε μιλήσει, ωστόσο, για εκπλήξεις...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ