2012-06-04 14:32:05
Φωτογραφία για Ματιάμπα:Θα πήγαινα διακοπές με τα λεφτά των συνταξιούχων!
Σήμερα το βράδυ στις 20.30  ο Ησαΐα Ματιάμπα

επισκέπτεται το MTV και μιλάει στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη για όλα όσα τον προβληματίζουν, τον έρωτα στη ζωή του, την πιθανότητα να παντρευτεί, τους πολιτικούς αλλά και την πολύ εμπορική συνεργασία του με τον Μύρωνα Στρατή και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο.

"Ο γάμος είναι ωραίο πράγμα" εξομολογείται και συνεχίζει "φαντάζομαι τον εαυτό μου παντρεμένο με 3 παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι", όμως "οι γυναίκες στη ζωή μου είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό".

"Το φετίχ μου στις γυναίκες είναι τα δάχτυλα, των ποδιών και των χεριών, ενώ το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν είναι οτι βάφονται πολύ έντονα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε μια κοπέλα είναι το πρόσωπο. Εξαρτάται βέβαια πως την κοιτάζω. Αν την κοιτάζω από πίσω θα είναι ο ποπός!", λέει αστειευόμενος.

Όσο για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου, ο Ησαϊας, επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους.


 "Το relationship status μου στο facebook δεν λέει κάτι, δεν έχω τέτοιο status. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν μπορώ, θέλω να είμαι συνεχώς ερωτευμένος".

Η σχέση του με την απιστία είναι πολύ κακή: " Δεν μου αρέσει καθόλου, μου έχει τύχει, ναι, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Εγώ το έχω κάνει μια φορά, αλλά ήταν περίεργη η κατάσταση. Για να μείνω πιστός πρέπει η κοπέλα να έχει βρει τις ισορροπίες της με τον εαυτό της και με μένα. Είναι θέμα επικοινωνίας. Δεν μπορώ να επιλέξω αν θα ήθελα κοπέλα εκτός ή εντός χώρου. Από τη μία θα έλεγα εντός για να καταλαβαίνει τα ωράρια και τη νοοτροπία αλλά από την άλλη ίσως προτιμούσα μία... δασκάλα!".

 Στην ερώτηση των κοριτσιών για το τι θα έκανε αν γινόταν πρωθυπουργός, ή έστω υπουργός για μία μέρα, ο Ησαϊας δεν μπορεί παρά να απαντήσει με ειρωνεία. "Θα πήγαινα διακοπές με τα χρήματα των συνταξιούχων. Μετά θα έπαιρνα δίπλα μου 50 βοηθούς και θα έκανα μία συναυλία για την εκλογή μου!!".

Πώς χαρακτηρίζει όμως τον εαυτό του; "Πειραχτήρι, αγαπησιάρης και πολύ επιπόλαιος"!

Ποια είναι η ατάκα που λέει κάθε μέρα; "Να ζω την κάθε μου στιγμή σαν να είναι η τελευταία", εξηγεί "και προσπαθώ να το υιοθετώ". Γι'αυτό και ο αγαπημένος του στίχος είναι " Μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καταντίσουμε".

Όσο για την περιοδεία τους με τον Μύρωνα Στρατή και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, ο Ησαϊας, λέει γελώντας "Στην περιοδεία με τον Μύρωνα και τον Παναγιώτη είναι σαν να είμαστε πενταήμερη.Βέβαια ο Μύρωνας είναι σαν γιαγιά και ο Παναγιώτης ίσως ακολουθήσει,αλλά εγώ βγαίνω συνεχώς".
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ