2018-07-12 10:57:05
Φωτογραφία για Βασίλης Βράντζας: Μασκοφόροι επιστολογράφοι υπονομεύουν και διχάζουν τους αστυνομικούς
Δημοσιεύουμε το κείμενο τού προέδρου τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι συνάδελφοι; προσπαθούν να διχάσουν τους συναδέλφους χρησιμοποιώντας για

αυτό το σκοπό το βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού και τις στρεβλώσεις που έχουν δημιουργηθεί κυρίως στη δεκαετία του 2000.

Χωρίς να έχουν το θάρρος της υπογραφής τους, δρουν στο σκοτάδι, υπονομευτικά και διχαστικά, «γλείφοντας και χαϊδεύοντας» όλους τους συναδέλφους (Σ.Α.Ε.Α., Τ.Ε.Μ.Α., Ανθυπαστυνόμους), χωρίς επί της ουσίας να προτείνουν το οτιδήποτε.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να διχάσουν και βγάζοντας τις μάσκες, ενδεχομένως, στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τη σύγχυση και διχασμό που δημιουργούν, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν ότι οι συνάδελφοι δεν «τρώνε κουτόχορτο» και γνωρίζουν πολύ καλά όλους μας, που με την υπογραφή μας και την παρουσία μας δίνουμε τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια. Με επιτυχίες και αποτυχίες, πάντοτε όμως στο φως και επώνυμα.


Ως προς το βαθμολόγιο ο υπογράφων έχει πάρει θέση επανειλημμένως θέτοντας «το δάκτυλο στον τύπο των ήλων». Και αυτή είναι σύμφωνη με τον ορθολογισμό και τις αρχές που οφείλει να πρεσβεύει ένα σύγχρονο κράτος δικαίου. Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη, γιατί αυτή είναι το σημαντικότερο κίνητρο για ατομική, υπηρεσιακή και κοινωνική πρόοδο. Αυτή (η εξέλιξη) πρέπει να εδράζεται στις απαράβατες αρχές της αξιοκρατίας, της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής πορείας του καθενός συναδέλφου. Ο αγώνας μας έχει στόχο να διορθωθούν οι στρεβλώσεις πολλών ετών και αυτό δεν είναι εύκολο. Σε κάθε περίπτωση, εξ αντικειμένου, θα απαιτηθούν χρόνια για να αποκατασταθεί η βαθμολογική ιεραρχία και κανονικότητα στον οργανισμό της Αστυνομίας. Δυστυχώς θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό όμως δεν θα το κάνουν οι μασκοφόροι επιστολογράφοι, αλλά αυτοί που αγωνίζονται και προσπαθούν στο φως αναλαμβάνοντας και το κόστος των επιλογών τους.

Βασίλης Βράντζας

Πρόεδρος  Ένωσης Αξιωματικών Αττικής
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ