2018-07-12 12:33:08
Φωτογραφία για Μεταθέσεις 2018: Κοινοποιήθηκαν σε μονάδες και σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς
Προστέθηκαν και νέα κομμάτια στο παζλ των μεταθέσεων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και στις μονάδες μεταθέσεις Πεζικού, Μηχανικού και ΕΜΘ

Αρχιλοχιών.

Σύμφωνα και με το kranosgr, οι μεταθέσεις Πεζικού είναι τακτικές και αφορούν Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς, οι μεταθέσεις των ΕΜΘ Αρχιλοχιών είναι έκτακτες και αφορούν ΕΜΘ Αρχιλοχίες υπό προαγωγή, ενώ οι μεταθέσεις του Μηχανικού είναι έκτακτες και αφορούν ΕΜΘ Ανθυπασπιστές Διοικητικούς.

Εξελίξεις στο μέτωπο των μεταθέσεων που καίει το προσωπικό και των τριών κλάδων, είχε προαναφέρει με την συνέντευξή του στο OnAlert, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης.

Με την πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την υλοποίηση των μεταθέσεων για το 2018, ερωτηθείς ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των αποφάσεων των επιτελείων και θα ξεκινήσει το στάδιο των υλοποιήσεων.


Είχε αποδώσει δε τις όποιες καθυστερήσεις στο σχέδιο αναδιοργάνωσης των δομών και της στελέχωσης τους. Απέρριψε μάλιστα κατηγορηματικά την κριτική που ακούγεται περί εξυπηρετήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε δήλωσε ο κ. Κουβέλης στην κάμερα του OnAlert:

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάρα πολλές μεταθέσεις, τουλάχιστον μεταθέσεις που αφορούν στη δική μου αρμοδιότητα έχουν πάρει το δρόμο, της εφαρμογής και της υλοποίησης των σχετικών αποφάσεων. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα το αργότερο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση. Οφείλω να σας πω ότι η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταθέσεων δεν έχει σχέση με κάποια αβελτηρία ή καθυστέρηση η οποία οφείλεται σε γραφειοκρατίες."

Πηγή kranosgr
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ