2018-07-12 15:04:45
Φωτογραφία για Δεν θυμίζει νοσοκομείο αλλά παιδότοπο η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Χανίων
Ένα πανέμορφο παιδότοπο θυμίζουν πλέον οι χώροι της... παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί προϊόν πρωτοβουλίας των εργαζομένων του νοσοκομείου και της βοήθειας που απλόχερα προσέφεραν δωρητές όταν αυτή της ζητήθηκε.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Μηνάς Βουλγαρίδης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου των εργαζομένων για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, το αποτέλεσμα της οποίας χαρακτήρισε θαυμάσιο.

Η παρουσίαση της ανακαινισμένης παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και όπως είπε ο κ. Βαρδής Γεωργιακάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ίδρυμα, αυτή η προσπάθεια, δείχνει την αγάπη των συναδέλφων προς τον χώρο τον οποίο εργάζονται και ιδιαίτερα σε ένα ευαίσθητο τομέα, τον τομέα των παιδιών.

Ο κ. Γεωργιακάκης είπε πως η ιδέα για την ανακαίνιση αυτή ήταν των εργαζόμενων στο νοσοκομείο κ. Ευτύχη Κοντορινάκη και της κας Εμμανουέλας Περράκη.


Αξιομνημόνευτη βέβαια ήταν και η προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων και των ανθρώπων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Γεωργιακάκης είπε πως οι ζωγραφιές στο χώρο είναι έργα της κας Βάσω Τσάλου.

Επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων αναφέρθηκε και στον μεγάλο χορηγό αυτής της πρωτοβουλίας, τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ που ανταποκρίθηκαν άμεσα και προσέφερε της κουρτίνες, το δάπεδο του παιδότοπου, ενώ αγόρασε και ένα μηχάνημα οξυγόνου για τα νεογνά που είναι ζωτικής σημασίας για το τμήμα.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιακάκης ευχαρίστησε επίσης την κα Βέρα Κόλινς που προσέφερε κουβέρτες στο τμήμα, τα καταστήματα Έβερστ προσέφεραν τις καρέκλες και τα χρώματα.

Τέλος το Τρίτο Σύστημα προσέφερε ένα διακοσμητικό δένδρο.

Τη χαρά της για την ανακαινισμένη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου εξέφρασε η Διευθύντρια της κλινικής κα Εύα Μπαλωμενάκη, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα, ενώ την χαρά του επίσης εξέφρασε και ένας εκ των εμπνευστών της πρωτοβουλίας κ.Ευτυχης Κοντορινάκης.

Τέλος από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Χατζάκης, επιθεωρητής των καταστημάτων ΣΥΝΚΑ είπε ότι «είμαστε χαρούμενοι που βοηθήσαμε να ανακαινιστεί η κλινική, σημειώνοντας ότι τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ βρίσκονται δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και σε ότι μας ζητηθεί».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ