2018-07-12 18:52:44
Φωτογραφία για Την προστασία της ΔΥΠΕ ζητά η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε τον βοηθό ακτινολόγου!
Καταγγέλλεται ότι ο κατηγορούμενος της απέστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα Στο εδώλιο, σήμερα, για την ακτινογραφία και τη θωπεία

Την προστασία της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης ζητά με έγγραφη αναφορά της η μητέρα της 17χρονης μαθήτριας που πριν λίγες ημέρες, ευρισκόμενη σε Κέντρο Υγείας για να βγάλει ακτινογραφία την οποία χρειαζόταν για την εισαγωγή της σε στρατιωτική και αστυνομική σχολή, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από εργαζόμενο του Κέντρου Υγείας.

Σε βάρος του καταγγελλόμενου, ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στην οικογένεια, ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίσταση ότι η πράξη τελέστηκε από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες σε ανήλικο με χειρονομίες και προτάσεις.

Η άσκηση ποινικής δίωξης κοινοποιήθηκε, όπως προβλέπεται εκ του νόμου, στο υπουργείο Υγείας από την Εισαγγελία Ηρακλείου, με την πολιτική αγωγή να αναμένει την διενέργεια και πειθαρχικής έρευνας παράλληλα με την ποινική διαδικασία, κάτι όμως που δεν έχει γίνει ακόμα, όπως υποστηρίζεται.


Στις 26 Ιουνίου η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά προς την 7η ΔΥΠΕ για να ζητήσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, την προστασία της τιμής και της υπόληψης της ίδιας και της οικογένειας της, δηλαδή της 17χρονης και των μικρότερων αδερφών της.

Στην επίμαχη αναφορά, η οποία βρίσκεται στην διάθεση του Cretalive, καταγγέλλεται ότι ο κατηγορούμενος αμέσως μετά την σύλληψη του και κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα της απέστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, τα οποία και προσκομίζει.

Η ιδιαιτερότητα στην υπόθεση αυτή έγκειται και στο γεγονός ότι η μητέρα συνυπηρετεί με τον κατηγορούμενο στο Κέντρο Υγείας με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ψυχολογικά από την αναπόφευκτη συνύπαρξη τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάλεξη στο ΓΕΕΘΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάλεξη στο ΓΕΕΘΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ