2018-07-12 21:30:07
Φωτογραφία για Σκάνδαλο στο Παλάτι: Είχαν ηχογραφήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα να….
Το 1991 λίγοι άνθρωποι γνώριζαν την αλήθεια για τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ότι κατέρρεε και ο πρίγκιπας Κάρολος είχε αναζωπυρώσει τη σχέση του με την Camilla Parker Bowles.

Καταρρακωμένη τότε, αποφάσισε να κάνει δημόσια την ιστορία της, καταγράφοντας τις σκέψεις της για τον συγγραφέα Andrew Morton. Η μόνη προϋπόθεση της ήταν ότι η εμπλοκή της έπρεπε να κρατηθεί αυστηρά μυστική.

Το βιβλίο που έγραψε ο συγγραφέας -Diana: Η Αληθινή Ιστορία της – προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Τώρα, 20 χρόνια μετά το θάνατό της, αναδημοσιεύεται, με μεταγραφές αυτών των ταινιών. Το πρώτο απόσπασμα ξεκινά με τη συνάντησή της με τον Κάρολο στο σπίτι της, το Althorp House στο Northamptonshire, τον Νοέμβριο του 1977, όταν ήταν μόλις 16. Εκείνος ήταν 29 ετών και τότε έβγαινε με την αδερφή της, την 22χρονη Sarah.

Μόλις εκείνη έκλεισε τα 18 οι γονείς της, της έκαναν δώρο ένα διαμέρισμα στο Kensington όπου έμενε με τρεις φίλες της
. Αργότερα και όσο η γνωριμία της με τον Κάρολο προχωρούσε έφτασε και η πρόταση γάμου. Τον Φέβρουάριο του 1981 ο Κάρολος πήγε στον παιδικό σταθμό στο Windsor Castle όπου δούλευε τότε η 19χρονη Νταϊάνα και της έκανε πρόταση γάμου. Η ιστορία στη συνέχεια γνωστή, ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ παντρέυτηκε την άγωστη Νταϊάνα και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Η μητέρα των William και Harry ήταν συνεχώς μόνη της και απομονωμένη στο Buckingham και περιφερόταν μέσα στη μονάξια της από τον έναν όροφο στον άλλον. Ο πρίγκιπας Κάρολος φυσικά είχε από τότε πολύ στενές σχέσεις με την Camilla και συνεχώς μιλούσε για εκείνη. Στις ηχογραφήσεις που επανακυκλοφορούν μάλιστα η Νταϊάνα αναφέρει πως μία μέρα βρήκε στο γραφείο του ένα κουτί με ένα βραχιόλι το οποίο φυσικά δεν πήγαινε σε εκείνη.

«Η βουλιμία ξεκίνησε μία εβδομάδα μετά αφού παντρευτήκαμε και μου πήρε σχεδόν μία δεκαετία για να την καταπολεμήσω. Και για όλο αυτό έφταιγε ο Κάρολος, ο οποίος μία μέρα με έπιασε από τη μέση και μου είπε πως έχω παχύνει κάπως», αναφέρει η πριγκίπισα Νταϊάνα η οποία έγινε βουλιμική εξαιτίας του συζύγου της.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από όσα αποκαλύπτει η πριγκίπισα για τη ζωή της με τον Κάρολο και την στενή του σχέση με την Camilla. Τι έχει να πει άραγε για όλα αυτά ο πατέρας των William και Harry και πως αντέδρασε η Ελισάβετ στο άκουσμα της κυκλοφορίας αυτών των ηχογραφήσεων; Σίγουρα όχι και πολύ ψύχραιμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ