2018-07-12 22:33:18
Φωτογραφία για Πελόπιο – Κ. Στρέφι: Κτυπούσε…έσπαγε…κατέστρεφε!
Σκηνές βγαλμένες από χολιγουντιανή ταινία περιπέτειας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στην... περιοχή μεταξύ Πελοπίου και Κάτω Στρεφίου, με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, ο οποίος προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα, καταστήματα και σε ένα βενζινάδικο, καθώς και μικροτραυματισμούς σε ανυποψίαστους συμπολίτες του!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5 το απόγευμα όταν ο 42χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στο Πελόπιο, επί της ΕΟ Πύργου-Ολυμπίων, για να βάλει βενζίνη. Σύμφωνα, όμως, με την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, απαίτησε… βερεσέ φουλάρισμα, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, με συνέπεια να «εκραγεί» και να αρχίσει να φωνάζει και να χτυπά τα τζάμια.

«Ήρθε κατά τις 5 το απόγευμα και ζήτησε να του βάλουμε καύσιμα δωρεάν. Με ευγενικό τρόπο αρνηθήκαμε εξηγώντας του ότι δεν γίνεται. Μετά έκανε δυο βόλτες γύρω από το μαγαζί και επέστρεψε λέγοντας “δεν μου βάζετε καύσιμα;” και αναποδογύρισε τα τραπέζια και τις μηχανές
. Εμείς φοβηθήκαμε και φύγαμε, ενώ αυτός άρχισε να σπάει τα τζάμια με τα χέρια. Όταν τραυματίστηκε, έβγαλε έναν ιμάντα με κλειδί από το όχημά του και συνέχισε να σπάει. Στη συνέχεια έβαλε μόνος του με τη μάνικα 60 ευρώ βενζίνη κι έφυγε», τόνισε η κα Ρούλα Σπηλιοπούλου, προσθέτοντας ότι κατά το παρελθόν έχει εξυπηρετήσει επανειλημμένως τον 42χρονο με δωρεάν καύσιμα.

«Λίμπα» και στο Στρέφι, πέτρες στους αστυνομικούς

Αφού φούλαρε το αυτοκίνητο με καύσιμα, ο δράστης επέστρεψε στο Κάτω Στρέφι, όπου προκάλεσε φθορές σε καφενείο και επιτέθηκε σε συντοπίτες του.

«Δεν άφησε τίποτα όρθιο. Χτύπησε ανθρώπους, έσπασε αυτοκίνητα και τζάμια. Είναι επικίνδυνος και εγκληματίας και κάποιος ευθύνεται που είναι ακόμα έξω. Επειδή στο παρελθόν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο, τη Δευτέρα απευθύνθηκα στον Εισαγγελέα και μου είπε ότι περίμενε το χαρτί από τον δήμο, όπου εργαζόταν σε κοινωφελή εργασία, για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Δυστυχώς, το χαρτί άργησε και έγινε σήμερα ό,τι έγινε. Πρέπει να ντρέπονται αυτοί που ευθύνονται, διότι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο ή να προκαλέσει έγκλημα, διότι αρκετοί σκέφτηκαν την αυτοδικία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΚ Στρεφίου, Θεόδ. Τζούβαλης, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.

Ο δράστης δεν πτοήθηκε ούτε κι όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν αστυνομικοί, παρατώντας το αυτοκίνητο και τρέχοντας στα χωράφια για να ξεφύγει. Παρότι έπεσε μέσα σε αυλάκι, σηκώθηκε, έφτασε κοντά στο σπίτι του και «οπλίστηκε» με πέτρες, τις οποίες άρχισε να εκτοξεύει προς τους αστυνομικούς. Εκμεταλλευόμενος τα λίγα δευτερόλεπτα που κέρδισε με το… πετροβόλημα, ανέβηκε στο τρακτέρ του, έβαλε μπρος και άρχισε να οδηγεί σαν ραλίστας, περνώντας μέσα από τον κεντρικό δρόμο του χωριού και χτυπώντας ό,τι αυτοκίνητο έβρισκε μπροστά του.

«Τον κυνηγούσε το 100 και αυτός ήρθε με το τρακτέρ επιμόνως και μου βάρεσε το αυτοκίνητο», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ.Σταύρος Κουρνούτας.

«Τσακωτός» στο σούπερ μάρκετ!

Αδιαφορώντας για ό,τι είχε συμβεί, ο 42χρονος βγήκε ξανά στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς την Ολυμπία. Ξαναπήγε στο βενζινάδικο να βάλει πετρέλαιο, αλλά δεν πρόλαβε καθώς γνώριζε ότι οι αστυνομικοί τον καταδιώκουν. Ωστόσο, έκανε τη λάθος κίνηση και έπεσε στην παγίδα της αστυνομίας, καθώς τα περιπολικά εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας και τον αποσυντόνισαν. Ανυποψίαστος πλέον, μπήκε με το τρακτέρ στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ επί της Εθνικής Οδού, κατέβηκε και προχώρησε προς την είσοδο.

Όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Τροχαία Πύργου και τα Αστυνομικά Τμημάτα Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ήταν ήδη ένα βήμα μπροστά, καθώς είχαν στήσει καρτέρι στο σούπερ μάρκετ και περίμεναν πότε θα πέσει στα «δίχτυα» τους. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου μπήκε μέσα πλησιάζοντας στα ταμεία, οι αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν και τον ακινητοποίησαν, βάζοντας τέλος στο… ρεσιτάλ του με τη σύλληψή του!

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία από το ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ