2018-07-13 11:18:28
Φωτογραφία για Ρόδος: Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε καμπίνα πλοίου και πέρασαν χειροπέδες σε ζευγάρι
Έφοδο στην καμπίνα οχηματαγωγού πλοίου, μόλις το σκάφος προσέγγισε το λιμάνι της Κω έκαναν σήμερα το απόγευμα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, οι οποίοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή με

συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, καταφέρνοντας έτσι να ακινητοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στη συνέχεια, σε ζευγάρι Ρουμάνων, οι οποίοι φέρεται να είχαν διαπράξει την αρπαγή 3.300 ευρώ, μέσα από το ταμείο είσπραξης εισιτηρίων  της κοιλάδας των Πεταλούδων.

Οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με όσα ανέφεραν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ επιβάτες του πλοίου, αιφνιδιάστηκαν και δεν έφεραν καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που εισέβαλαν πάνοπλοι και πανέτοιμοι μέσα στην καμπίνα του πλοίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι, κατηγορείται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, κι ενώ βρίσκονταν στην είσοδο της κοιλάδας των Πεταλούδων, κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης, να αρπάξουν ποσό της τάξης των 3.300 ευρώ, μέσα από το ταμείο.


Ο υπάλληλος ευτυχώς αντιλήφθηκε άμεσα την αρπαγή του ποσού και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Διερχόμενοι συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και σημείωσαν τον αριθμό του οχήματος με το οποίου αναχώρησαν εσπευσμένα.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της περιοχής, αλλά οι δράστες κινήθηκαν γρήγορα και δεν μπόρεσαν να συλληφθούν.

Την έρευνα για τον εντοπισμό τους ανέλαβαν αξιωματικοί του ΑΤ Ιαλυσού και όταν εντόπισαν ότι οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά,  σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στην Κω και το λιμενικό σώμα τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να μεταφερθούν στη Ρόδο και στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

πηγή: rodiaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ