2018-07-13 12:06:17
Φωτογραφία για Ποιο σχήμα ταιριάζει στα δικά σας νύχια; Οι ειδικοί μάς εξηγούν
Μεγάλο κεφάλαιο τα ωραία, περιποιημένα νύχια. Εντούτοις, έχουν κι αυτά τη δική τους “μόδα”, την οποία ακολουθούμε για να αισθανόμαστε κι εμείς trendy. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε σεζόν πέρα από τα χρώματα που επικρατούν, υπάρχει και κάποιο πιο “δυνατό” σχήμα για τα νύχια. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικα σχήματα νυχιών, αλλά έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ εάν το σχήμα που είναι τώρα στην μόδα είναι κατάλληλο για τα δικά σας νύχια; Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια νύχια. Τα νύχια των ανθρώπων διαχωρίζονται σε κοντά, μακριά, μεγάλα, μικρά κ.λπ. Πάμε να δούμε τα δικά σας νύχια ώστε να μπορείτε εύκολα να διαλέξετε το κατάλληλο σχήμα, σύμφωνα με όσα μας είπαν οι ειδικοί από το happynails.gr.

“Αμυγδαλωτά” Νύχια

Αν και αυτό το σχήμα δεν είναι καλό για κανέναν που προσπαθεί να μεγαλώσει τα νύχια του, είναι φανταστικό, ώστε τα δάχτυλα να φαίνονται πιο θηλυκά και πιο λεπτά.

“Τετράγωνα” Νύχια

Το τετράγωνο σχήμα των νυχιών είναι ιδανικό για μεσαία έως μακριά μήκη για κάθε μέρα, ωστόσο, απαιτούν πολλή συντήρηση!

“Στρογγυλεμένα” Νύχια

Εάν έχετε μικρά και αδύναμα νύχια, το στρογγυλεμένο σχήμα είναι για σας! Αυτό το κομψό σχήμα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς δεν έχει γωνίες που σπάνε εύκολα.

“Τετραγωνισμένα – Οβάλ” Νύχια

Επίσης γνωστό ως «Νύχι Πλατεία», αυτό το σχήμα είναι για εκείνες που θέλουν το τετράγωνο σχήμα, αλλά με την άνεση του στρογγυλεμένου νυχιού.

“Οβάλ” Νύχια

Ένα οβάλ σχήμα κάνει τα νύχια σας να φαίνονται μακρύτερα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Επίσης, αυξάνει την βάση του νυχιού σας.

“Στιλέτο” Νύχια

Καλύτερο για μακριά νύχια όσο και για κοντά δάκτυλα. είναι ένα πολύ αδύναμο σχήμα (εύκολα καταστρέφεται), αφού οι πλευρές του νυχιού χάνονται εντελώς με αποτέλεσμα να μπορεί να χτυπηθεί εύκολα.

“Μπαλαρίνα” Νύχια

Όπως αμυγδαλωτά νύχια, αυτό το σχήμα λειτουργεί καλύτερα για μεγάλα και ισχυρά ή ενισχυμένα νύχια, γιατί τα τοιχώματα αδυνατούν και το νύχι χάνει την φυσική υποστήριξη και δύναμή του.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ