2018-07-13 13:06:14
Φωτογραφία για Ανακαινίστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με αυτόν τον πολύ οικονομικό τρόπο
Η ανακαίνιση της κουζίνας απαιτεί συνήθως ένα επαρκές οικονομικό budget... Αυτό, όμως, που χρειάζεται τα περισσότερα χρήμα (περίπου το 30% του συνολικού κόστους) είναι τα ντουλάπια.

Τα ντουλάπια κοστίζουν περισσότερο και από τους πάγκους ή τα πατώματα, βάζοντας μέσα ακόμα και το κόστος της εγκατάστασης. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε «Χρειάζεται όντως να ανανεώσω την κουζίνα μου που είναι της δεκαετίας του 70;», κάντε μια μικρή παύση και θα σας δώσουμε τη λύση. Ναι, χρειάζεται και μπορείτε να την ανανεώσετε με έναν εύκολο τρόπο που θα μειώσει σημαντικά το κόστος. Ξεχάστε τα ντουλάπια – όχι, δεν εννοούμε να βάλετε ανοιχτά ράφια παντού – και κρεμάστε κουρτίνες! Θα επιτελέσουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με τα ντουλάπια, μόνο που το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο, ενώ το στυλ πολύ περισσότερο. Πώς θα το καταφέρετε; Διαβάστε παρακάτω.

Κάντε πιέτες Με τις πιέτες οι κουρτίνες αμέσως θα φαίνονται πιο ογκώδεις και πιο «συμπαγείς». Κάντε αρκετές πιέτες για να δημιουργήσετε στυλ και να προστατεύσετε τα αντικείμενα που θα βρίσκονται πίσω από αυτές.


Με τις πιέτες οι κουρτίνες αμέσως θα φαίνονται πιο ογκώδεις και πιο «συμπαγείς».

Βάλτε κρίκους Αν θέλετε μια κουρτίνα που θα ανοίγει και θα κλείνει εύκολα (σκεφτείτε την κουρτίνα του μπάνιου σας), τότε οι κρίκοι είναι ιδανικοί. Σε μια μικρή μπάρα που θα εγκαταστήσετε στο πάνω μέρος των ντουλαπιών, περάστε τους κρίκους και κρεμάστε την κουρτίνα σας. Θέλετε μικρούς κρίκους που θα ταιριάζουν με την κουρτίνα, αλλά και το μέγεθος της μπάρας.

Αν θέλετε μια κουρτίνα που θα ανοίγει και θα κλείνει εύκολα, τότε οι κρίκοι είναι ιδανικοί.

Ξεκινήστε από τον νεροχύτη Το να κρεμάσετε κουρτίνες σε κάθε ντουλάπι της κουζίνας απαιτεί κάποιο χρόνο. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε από τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη, όπου βρίσκονται οι σωλήνες και αποθηκεύετε τα απορρυπαντικά σας. Μπορεί, μάλιστα, να λειτουργήσει και ως μια δοκιμή, καθώς θα πάρετε μια ιδέα για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Έπειτα, σταδιακά συνεχίστε και στα υπόλοιπα ντουλάπια.

Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε από τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη.

Αντιμετωπίστε τις σαν κανονικές κουρτίνες Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι τις χρησιμοποιείτε για πρακτικού σκοπούς. Οι κουρτίνες είναι κυρίως αξεσουάρ και έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Κάντε δοκιμές, επιλέξτε ένα ύφασμα με μοτίβα ή με ένα χρώμα που σας αρέσει και πειραματιστείτε. Είναι τόσο οικονομικές που μπορείτε ακόμα και να τις αλλάξετε μετά από 1-2 μήνες!

Οι κουρτίνες είναι κυρίως αξεσουάρ και έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίσετε.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ