2018-07-13 18:20:45
Φωτογραφία για «Παγώνει» η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου;
Τη συνεργασία τους για μία ακόμα σεζόν ανανέωσε ο ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μάλιστα, όπως αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής “Στον Ενικό”».

Παρά όμως την επίσημη ανακοίνωση όσα ακούγονται στο παρασκήνιο κάνουν λόγο για… αγκάθι στη συνεργασία το οποίο έχει σχέση με την εκπομπή. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί πρόταση συνεργασίας και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 που αποδέχτηκε την επιθυμία του την επόμενη σεζόν εκτός από την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων να κάνει και την εκπομπή του.

Ενώ λοιπόν όλα ήταν αποφασισμένα και με… βούλα ανακοίνωσης κάποια ανώτατα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου έχουν εκφράσει την άποψη να μην βγει η εκπομπή από την αρχή της σεζόν αλλά κάπου… προς τα μέσα της, όταν θα υπάρξει πιο έντονη ειδησεογραφία στην πολιτική σκηνή
. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες «πηγές» η άποψη αυτή, δηλαδή προς το παρόν η εκπομπή να μπει στον «πάγο», φαίνεται όπως είναι λογικό να μην βρίσκει σύμφωνο το δημοσιογράφο. Στο σημείο αυτό δε αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλοντας την επόμενη σεζόν να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές έχουν ετοιμάσει ένα πολύ… γεμάτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν… χώρο για την πολιτική εκπομπή. Οι καλά γνωρίζοντες όμως υποστηρίζουν ότι τελικά θα βρεθεί και χρόνος… αλλά και τρόπος να φύγει το «αγκάθι» από τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών και η εκπομπή θα βγει στον αέρα… έστω από τον καινούργιο χρόνο που θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στην πολιτική σκηνή αλλά και θα έχει φανεί τι θα έχουν αποκομίσει από τους… κόπους του ψυχαγωγικού προγράμματος…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ