2018-07-13 18:22:51
Φωτογραφία για Με C-130 από τα Χανιά στην Αθήνα οι δύο νεαροί με τα σοβαρά εγκαύματα από την φωτιά στην Παλαιόχωρα
Ξεκίνησε η διαδικασία για την αεροδιακομιδή των δύο νεαρών με τα σοβαρά εγκαύματα από το αεροδρόμιο των Χανίων στην Ελευσίνα όπου και θα προσγειωθεί το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 που τους μεταφέρει.

Λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε, με τη συνδρομή ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, η μεταφορά των δύο εφήβων από το Νοσοκομείο Χανίων προς την 115 ΠΜ, απ’ όπου επιβιβάστηκαν στο στρατιωτικό αεροσκάφος με προορισμό το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Oι δύο 16χρονοι που υπέστησαν εκτεταμένα εγκαύματα κατά την διάρκεια φωτιάς που εκδηλώθηκε σε κατοικία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Παλαιόχωρα(δείτε εδώ), μεταφέρονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου θα νοσηλευτούν στην εκεί ΜΕΘ.

Η μεταφορά τους από το νοσοκομείο Χανίων, στην Αθήνα κρίθηκε επιβεβλημένη εξαιτίας της σοβαρότητας  των εγκαυμάτων που φέρουν στο σώμα τους οι δύο ανήλικοι.

Σημειώνεται πάντως πως η κατάσταση των δύο αγοριών που από την πρώτη στιγμή νοσηλεύθηκαν στην Εντατική του Νοσοκομείου των Χανίων, δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιπλοκή και χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σοβαρή αλλά σταθερή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ