2018-07-13 20:03:48
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης: ''Για πρώτη φορά δεν συνέδεσε ο Ερντογάν την αποφυλάκιση των Ελλήνων Στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς''
Του Ηλία Προύφα

''Δεν υπήρξε καμία δέσμευση αναφορικά με την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Όμως είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ερντογάν δεν συνέδεσε την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων με την παράδοση των οκτώ Τούρκων που βρίσκονται στη χωρά μας ζητώντας άσυλο''. Είναι κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα το πρωί στην ομιλία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της τελετής θεμελίωσης νέου κτιρίου σπουδαστών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουβέλης είπε πως με τις προσπάθειες που γίνονται από την μεριά της ελληνικής κυβέρνησης «θα πρέπει να φιλοδοξούμε ότι τα δύο στρατιωτικά στελέχη θα επιστρέψουν στην πατρίδα» και επανέλαβε πως το ζήτημα αυτό θα είχε τελειώσει ''εάν η Τουρκία δεν είχε εντάξει την σύλληψη των δύο στρατιωτικών στελεχών στην κλιμακούμενη από την μεριά της ένταση προς τη χώρα μας''.

Το kranosgr βρέθηκε στην τελετή θεμελίωσης του νέου κτιρίου, που είναι δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατέγραψε ολόκληρη την ομιλία του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη, στο βίντεο που ακολουθεί:
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ