2018-07-14 09:00:19
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Αυτοί είναι οι διάδοχοί τους στη πρωινή ζώνη του Star!
Όπως θα είδες το πρωί, ή όπως ίσως άκουσες κατά την διάρκεια της ημέρας, από σήμερα και μετά, οι… «Κου-Κου» δεν θα βρίσκονται στο Star. Από σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, δεν θα σας περιμένουν για να σας καλημερίσουν στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

Κι επειδή είναι περίεργες και… πονηρές τηλεοπτικές εποχές, όχι τα παιδιά δεν φεύγουν από το κανάλι, ούτε αλλάζουν τηλεοπτικό μετερίζι από Οκτώβρη. Κανονικά παραμένουν στη θέση τους και μάλιστα; Συνεχίζουν και του χρόνου απτόητοι. Συνεχίζουν ακάθεκτοι το τηλεοπτικό τους ταξίδι, μιας και φέτος κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό στοίχημα, να σημειώσουν σούπερ επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά; Να κερδίσουν και τις εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά, έφτασε η στιγμή για να πάνε διακοπές η Κατερίνα και ο Κρατερός… ΄Εφτασε η στιγμή για να σβήσουν τα φώτα και το ζευγάρι να απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα, τη γαλήνη.


Έτσι, όπως καταλαβαίνεις, από Δευτέρα η πρωινή, καθημερινή ζώνη του Star περνάει σε άλλα χέρια. Ποιοι είναι οι διάδοχοι του Κρατερού και της Κατερίνας;

Μα φυσικά όλα τα υπέροχα, πολύχρωμα, μαγικά καρτούν που αναλαμβάνουν δράση, γιατί η φαντασία, η τρέλα και η διασκέδαση δεν πάνε διακοπές. Όλοι κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι στο Star, από τον Συλβέστρο και τον Τουίτι, μέχρι τον Σκούμπι Ντου, τη Μάσα και το Σον, το πρόβατο!

Με άλλα λόγια; Τo καλοκαίρι στο Star για τους μικρούς μας φίλους ξεκινάει από τη αυτή τη Δευτέρα!

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του καναλιού:

«…Γιατί η αγαπημένη παρέα της Starland δεν πάει διακοπές, θα είναι κοντά μας από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06:45- 13:00. Τα Σαββατοκύριακα 06:15 – 14:00!

Κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα,  υπερθέαμα με όλους τους φανταstarικούς, κινούμενους ήρωες των παιδιών!

SYLVESTER AND TWEETY MYSTERIES, TOM & JERRY KIDS, ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ, BABY LOONEY TUNES, DRAGONS: ΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤ ΧΑΤΕΡ, DUCK DODGERS

ΤΗΕ LAND BEFORE TIME, DINOTRUX , TIMMY TIME, Scooby-Doo! Mystery IncORPORATED, ΓΟΥΝΤΙ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ, TOM AND JERRY SHOW, TRANSFORMERS RESCUE BOTS, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝ, H ΜΙΑ ΚΙ ΕΓΩ

SUPER WINGS, ΠΕΠΠΑ, ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ, BEN AND HOLLY, ΒΟΒΒΥ AND BILL, ΣΟΝ- ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, THE GARFIELD SHOW, BEN 10, Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ, ΜΠΟΜΠ-Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ…»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Αρχηγός και ο Στρατάρχης!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Αρχηγός και ο Στρατάρχης!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ