2018-07-14 09:34:09
Φωτογραφία για Κι ενώ η Μύκονος και η Σαντορίνη έχουν πλέον κορεστεί… αναδύεται νέος hot νησιωτικός προορισμός
Έφτασε η στιγμή που στο ταξιδιωτικό μας πλάνο θα λάβει την πρώτη θέση νέος προορισμός Μπορεί βέβαια η Μύκονος και η Σαντορίνη να θεωρούνται παγκοσμίως top νησιά σε κάλλος, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα από τα νησιά μας είναι μικρά διαμαντάκια.

Παραλία Καμάρες

Η έγκυρη ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel + Leisure προτείνει νέους ελκυστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ελληνικά νησιά.

Τώρα σε ένα εκτενές αφιέρωμα μέσα από μαρτυρίες συντακτών και φωτογράφων της, στους πιο ελκυστικούς και ανερχόμενους προορισμούς, προβάλλει ένα ελληνικό νησί, το οποίο και ονομάζει «νέα Σαντορίνη».

Ο λόγος για τη μικρή, αλλά πανέμορφη Σίφνο, η οποία αποθεώνεται μέσα από τις εικόνες και το ρεπορτάζ της φωτογράφου Στέφανι Μπάσος που αγαπά ιδιαιτέρως το νησί και το επισκέπτεται τακτικά.

«Η Σίφνος είναι ένας λιγότερος γνωστός προορισμός με τεράστιες αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καταστήματα κεραμικών, μεσογειακή κουζίνα και περισσότερες από 200 εκκλησίες», γράφει η ίδια.

Η φωτογράφος επισκέφθηκε το νησί το 2006 και αυτό ήταν ερωτεύτηκε. Από τότε επιστρέφει στη Σίφνο και αποτυπώνει με την κάμερά της τις ομορφιές του νησιού.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ