2018-07-14 09:53:32
Φωτογραφία για Τα εγκαίνια του Christian Louboutin στη Μύκονο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Pop Up καταστήματος του διάσημου και πρωτοποριακού σχεδιαστή Christian Louboutin στο Nammos στην Μύκονο, σε συνεργασία με την Enny Monaco.

Το πρώτο κατάστημα Pop Up στη Μύκονο είναι γεγονός και παρουσιάζει τη νέα συλλογή Φθινόπωρο- Χειμώνας 2018 σε παπούτσια και δερμάτινα είδη για γυναίκες και άνδρες.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι άρχισε να ονειρεύεται φανταστικά υποδήματα από την εφηβεία του. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, o Christian Louboutin ξεκίνησε τη δική του σειρά γυναικείων υποδημάτων, ενώ αρχίζει να χρησιμοποιεί τις θρυλικές κόκκινες σόλες του το 1993. Mία τέτοιου είδους σκέψη τον οδήγησε στην δημιουργία του Pop Up, όπου η πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του έχει προέλθει από τους διάσημους παραθεριστές του νησιού.

Η εσωτερική διακόσμηση επανεμφανίζει μερικά από τα πιο εικονικά σύμβολα του Οίκου, δίνοντάς τους την διάθεση για διασκέδαση που τόσο αγαπάει κάποιος στη Μύκονο.


Σε κόκκινο φόντο, τα εικονικά του τακούνια, τονίζονται με τα φώτα του νέον σε κόκκινο και παρουσιάζουν μερικά από τα βασικά σχέδια της συλλογής για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2018, ενώ παράλληλα ένας ρυθμικός συνδυασμός ροζ και λευκού χρώματος στα ράφια δίνει μια εκκεντρική αίσθηση γοητείας και διασκέδασης.

Υψώνοντας κάποιος το κεφάλι του μπορεί να διακρίνει τους λουόμενους που βρίσκονται στην παραλία. Κόκκινες, ροζ και μοβ πετσέτες κρέμονται από την οροφή και επανασυνδέουν τους πρώτους δημιουργούς του πάρτι της Μυκόνου, που ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μία κοπέλα στα δεξιά φαίνεται να κάνει τα νύχια της, η άλλη δίπλα στην πόρτα διαβάζει περιοδικό τυπωμένο στο κλασσικό γυαλιστερό χαρτί.

Τα άτομα αυτά δείχνουν να έχουν ευχάριστες στιγμές. Ένας άλλος προσπαθεί να αποφασίσει ανάμεσα σε ένα ποτήρι μαργαρίτα ή κάποιο άλλο ποτό.

Όλα τα άτομα διαφορετικά, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό που τους ενώνει, φορούν ο καθένας τους ένα ξεχωριστό σχέδιο παπουτσιού από τη νέα συλλογή. Αυτή είναι η αίσθηση χιούμορ του Christian Louboutin.

Αλεξία Διβάνη, Κώστας Καίσαρης, Κατερίνα Κατραμοπούλου, Χρυσούλα Κέρος

Γιάννης Γκόφας, Κωνσταντίνος Γκουντής

Γιώργος Ντάβλας, Δάκης Ιωάννου

Φώτης Σεργουλόπουλος, Βαγγέλης Γερασίμου

Δέσποινα Μοιραράκη, Μαρία Βατοπούλου
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ