2018-07-14 14:00:52
Φωτογραφία για Εντυπωσιάζει το μέρος που θα γυρίσουν το NOMADS 2 - Δες φωτογραφίες...
Μπορεί ο τόπος που επιλέχθηκε για να γυριστεί ο δεύτερος κύκλος του Nomads που θα δούμε τον

ερχόμενο χειμώνα στον ΑΝΤ1 να είναι πραγματικά ένας παράδεισος με απίθανες ακρογιαλιές και πεντακάθαρα νερά, όμως, σύμφωνα με στατιστικά, παγκοσμίως σε ό,τι αφορά την εγκληματικότητα, είναι πραγματικά μία... κόλαση! Ο λόγος για το πανέμορφο νησάκι Nosy Be που βρίσκεται στη δυτική ακτή της περιοχής Diana στη βόρεια Μαδαγασκάρη.

Το Nosy Be είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της Μαδαγασκάρης, έχει έκταση 320,02 τετραγωνικά χιλιόμετρα (123,56 τετραγωνικά μίλια) και ο πληθυσμός της εκτιμήθηκε επίσημα το 2013 σε 73.010 άτομα. Το Nosy Be σημαίνει "μεγάλο νησί" στην τοπική διάλεκτο και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα παγκοσμίως μια και διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά.

Τα... νομίσματα όμως έχουν πάντα δύο όψεις και στην περίπτωση του συγκεκριμένου νησιού, όπου θα φιλοξενηθεί η παραγωγή του Nomads που θα παρακολουθούμε τον ερχόμενο χειμώνα μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου, εκτός από τα πανέμορφα τοπία του διαθέτει και..
. μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας. Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές, στο συγκεκριμένο νησί ανθεί η λαθρεμπορία ανθρώπινων οργάνων με θύματα κυρίως μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες. Μάλιστα το 2013 είχε σοκάρει διεθνώς η είδηση ότι δύο άντρες, αφού αφαίρεσαν από 8χρονο αγόρι τα ζωτικά όργανά του, το έκαψαν προκειμένου να μην αφήσουν ίχνη. Τότε, οι δύο άντρες που θεωρήθηκαν οι κυριότεροι ύποπτοι, κάηκαν ζωντανοί από πλήθος ντόπιων που πήραν τον νόμο στα χέρια τους.

Μετά από μία τέτοια τροπή, τα προξενεία πολλών ευρωπαϊκών χωρών όπως η Γαλλία και η Ιταλία είχαν εκδώσει ανακοινώσεις με τις οποίες απέτρεπαν τους Γάλλους και τους Ιταλούς υπηκόους αντίστοιχα να επισκεφθούν τον συγκεκριμένο προορισμό ενώ για όσους βρίσκονταν ήδη στο Nosy Be για διακοπές, δέχτηκαν τη συμβουλή να μην επισκέπτονται τις παραλίες του νησιού μέχρι νεοτέρας καθώς το εξαγριωμένο πλήθος ήταν επιθετικό με τους επισκέπτες στον τόπο τους.

 Παρ' όλο που μιλάμε για αυξημένη επικινδυνότητα στην περιοχή, δεν παύει να είναι ένα στολίδι του Ινδικού Ωκεανού που θα προσφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές μοναδικές εικόνες τον ερχόμενο χειμώνα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νησί.

gossip tv

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ