2018-07-14 14:06:19
Φωτογραφία για Στην Τήνο το απορριμματοφόρο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Ξεκίνησε το έργο του στους δρόμους της Τήνου το απορριμματοφόρο που αποφάσισε να παραχωρήσει για τη θερινή περίοδο στον νησιωτικό Δήμο ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinosnow.gr, οι υπεύθυνοι του Δήμου Τήνου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη δημοτική διοίκηση των 3Β, μιλώντας για «ζεστή και συγκινητική κίνηση»: «Τέτοιες κινήσεις, ενισχύουν τους δεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναβαθμίζουν τους σκοπούς τους οποίους υπηρετούμε και όλοι μαζί προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, επ’ ωφελεία των κατοίκων των Δήμων μας», σημείωσαν στο δημαρχείο.

Το κυκλαδίτικο νησί βρέθηκε σε μεγάλη ανάγκη μετά από ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα που ενέπλεξε ένα απορριμματοφόρο του Δήμου, ενώ και ο υπόλοιπος στόλος του Δήμου βρίσκεται σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων σε άσχημη κατάσταση.

Οι αυξημένες ανάγκες ενόψει της τουριστικής περιόδου έκαναν επιτακτικό το αίτημα της Τήνου για βοήθεια στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων και το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανταποκρίθηκε πρόθυμα.

Το απορριμματοφόρο φέρει τα διακριτικά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ