2018-07-15 19:26:31
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ! Ψαράς ψάρεψε... 100.000 €
Ο τυχερός άνθρωπος βούτηξε στο ποτάμι - όταν οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν ότι προσπαθούσε να αυτοκτονήσει και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τον έβγαλε έξω, ενώ εκείνος κρατούσε τα μετρητά.

Το μυστήριο των 100.000 € σε μετρητά, που βρέθηκαν να επιπλέουν κάτω απ ένα τεράστιο κανάλι νερού, άφησε άναυδη τν αστυνομία. Η τεράστια κρύπτη των € 100 και € 500 χαρτονομισμάτων εντοπίστηκε στον ποταμό Δούναβη, στην Αυστρία. Ένας νεαρός άνδρας είδε τα μετρητά και πήδηξε στο νερό για να τα πάρει.

Συγκλονισμένοι οι παρευρισκόμενοι θεώρησαν ότι προσπαθούσε να βλάψει τον εαυτό του και κάλεσαν την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Οsterreich. Όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν, βρήκαν τον άνδρα να αλιεύει τα χρήματα. Ο ίδιος προσπαθεί τώρα να διεκδικήσει μερίδιο. Οι αστυνομικές έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν εξιχνιάσει καμία εγκληματική πράξη στην περιοχή, η οποία ενδεχομένως να αιτιολογούσε την ύπαρξη του χρηματικού ποσού στο κανάλι.

"Ο άνδρας ανέφερε ότι ήθελε να φέρει τα χρήματα στην αστυνομία, αλλά το ερώτημα είναι αν η αστυνομία βρήκε πρώτα τα χρήματα ή ο νεαρός", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στην Αυστρία, όποιος βρίσκει μετρητά και τα παραδίδει στην αστυνομία μπορεί να διεκδικήσει μεταξύ 5 και 10 τοις εκατό του ποσού. Έχουν επίσης το δικαίωμα να λάβουν ολόκληρο το ποσό εάν οι δικαιούχοι δεν παρουσιαστούν μέσα σε ένα χρόνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς βγήκε η φράση «με τάπωσε»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς βγήκε η φράση «με τάπωσε»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ