2018-07-15 19:48:34
Φωτογραφία για Δείξε την ομάδα αίματος που έχεις να σου πω...τι θα γίνεις
Η ομάδα αίματός σου μαρτυρά πολλά για σένα, όσον αφορά στο επάγγελμά σου Είσαι ομάδα αίματος Α, Β, 0 ή ΑΒ; Στην Ιαπωνία ο χαρακτήρας του ανθρώπου συνδέεται με την ομάδα του αίματός του, όπως έχει αναφερθεί παλιότερα σε άρθρο του astrology.gr και μάλιστα θεωρείται ότι έχει μεγάλες συνέπειες για τη ζωή, την εργασία και τα ερωτικά του.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την ενδιαφέρουσα άποψη;

Είμαι σίγουρη ότι δεν σκέπτεσαι τι ομάδα αίματος είσαι γενικότερα, παρά μόνο αν χρειάζεσαι να κάνεις μια μετάγγιση. Ενώ καμία ομάδα αίματος δεν καθορίζει το πώς θα ενεργεί, συμπεριφέρεται ή θα ηγείται ένα άτομο στο χώρο εργασίας, υπάρχουν εταιρείες, ειδικά στην Ιαπωνία, που κάνουν εξετάσεις αίματος για να δουν ποια θέση είναι η κατάλληλη για αυτό.

Δεν είμαι ειδική στις αναλύσεις αίματος και αυτό το άρθρο σίγουρα δεν περιέχει καμία επιστημονική εξήγηση, αλλά μάλλον καθορίζει τι δηλώνει η ομάδα αίματός σου, για τις θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να σου ταιριάζουν καλύτερα.


ΟΜΑΔΑ 0

Εάν ανήκεις σε αυτή την ομάδα το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνεις την εξουσία και δεν θα διστάσεις να την κατακτήσεις. Είσαι αρκετά ανταγωνιστικός (ένα πίτμπουλ* του επιχειρηματικού κόσμου), μερικές φορές δογματικός όμως γεννημένος για αφεντικό. Σίγουρα είσαι καλύτερος στο να κάνεις χρήματα απ' ό, τι φίλους.

Στα συν σου είναι ακόμη ότι είσαι ευσυνείδητος, έχεις στόχους και θα κάνεις και μια προσπάθεια παραπάνω -αν χρειαστεί- για να τους εκπληρώσεις. Μερικές φορές διακατέχεσαι από έλλειψη προγραμματισμού, αλλά είσαι αρκετά δυνατός και ευπροσάρμοστος στις εκάστοτε συνθήκες εργασίας.

Επίσης, λαμβάνεις σοβαρά τα παιχνίδια νίκης ή ήττας και θα εργαστείς σκληρά για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, σε πιάνει κατάθλιψη αν χάσεις ή να δεν καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

* τα πίτμπουλ φημίζονται για τις μαχητικές τους ικανότητες

Προτεινόμενα Επαγγέλματα: Λογιστής, Πολιτευτής, Επιχειρήσεις / Πωλήσεις, Θεραπευτής, Υπουργός

ΟΜΑΔΑ Α

Εσύ πάλι ανήκεις στους επίμονους, αξιόπιστους και μεθοδικούς τύπους. Είναι γεγονός ότι δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις, ενώ είσαι ο καταλληλότερος για θέσεις εργασίας που χρειάζονται λεπτομέρεια, όχι όμως εκείνες που απαιτούν δημιουργική σκέψη.

Θεωρείσαι από τους καλούς, ομαδικούς παίκτες και στα συν σου είναι ότι έχεις ένα πλάνο για τα πάντα και θέλεις να το ακολουθήσεις πιστά. Διαθέτεις εξαιρετική ακρίβεια στην δουλειά σου και συχνά οι άνθρωποι γύρω σου σε εκτιμούν για την οργάνωσή σου ή για διάφορες μικρές εξυπηρετήσεις που τους κάνεις.

Προτεινόμενα Επαγγέλματα: Λογιστής, Βιβλιοθηκάριος, Δικηγόρος, Οικονομολόγος

ΟΜΑΔΑ Β

Αν η ομάδα που ανήκεις είναι η Β, είσαι ένα αντισυμβατικό ελεύθερο πνεύμα που είναι εξαιρετικά δημιουργικό και σκληρά εργαζόμενο, αλλά η αδυναμία να ξεπεράσεις την ντροπή σου, πολλές φορές, σου απαγορεύει την αναρρίχηση στην κορυφή, σε κάθε παραδοσιακή εργασία. Ό,τι πάντως σου λείπει σε διπλωματία, το συμπληρώνεις σε ιδέες, ενέργεια και την ικανότητα υλοποίησης πραγμάτων.

Ακόμα και όταν είσαι προβληματισμένος από κάποιον ή οι εξελίξεις δεν θα πάνε όπως είχες προγραμματίσει, λες απλά «ΟΚ...». Είναι αυτή η θετική στάση και το ανοικτό μυαλό που σε κάνουν να ξεχωρίζεις στον εργασιακό σου χώρο. Στα συν σου επίσης να προσθέσω είναι ότι απορροφάς πληροφορίες και γνώσεις πολύ γρηγορότερα απ' ό,τι άλλοι άνθρωποι.

Ωστόσο, η επιμονή σου μερικές φορές να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου ρυθμό, γίνεται αρνητικό σημείο και είναι πιθανό να οδηγεί σε συγκρούσεις ή αντιπάθειες από την πλευρά των συναδέλφων σου.

Προτεινόμενα Επαγγέλματα: Ντετέκτιβ, Δημοσιογράφος, Καλλιτέχνης, Ψυχίατρος

ΟΜΑΔΑ AB

Να σε ενημερώσω ότι αυτή είναι η πιο σπάνια ομάδα αίματος και είσαι ο πιο πνευματικός από τους άλλους τύπους αίματος. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει συνήθως πολλούς μάντεις, διορατικούς και θεραπευτές. Στα πιο παραδοσιακά επαγγέλματα, η ψυχραιμία του χαρακτήρα σου και η ορθολογική σου σκέψη σε κάνει καλό διπλωμάτη και δικηγόρο. Είσαι πολύ οργανωμένος μεν, αλλά όχι ιδιαίτερα καινοτόμος ή δημιουργικός, για αυτό θα μπορούσες να γίνεις ένας υπέροχος διαχειριστής, γραφειοκράτης ή διαπραγματευτής.

Επιπρόσθετα, δεν έχεις πολύ ανάγκη ή διάθεση να ανταγωνιστείς και να κερδίσεις ή να βγεις πιο μπροστά από τους άλλους. Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για συνεταιρισμούς/συνεργασίες, αλλά από την αρνητική πλευρά, πιο ευάλωτος και τα παράτας εύκολα.

Γενικά, είσαι ήρεμος άνθρωπος και έχεις την ικανότητα να κρίνεις τα πράγματα αντικειμενικά. Κοιτάζεις πρώτα γύρω σου και μετά δρας και μπορεί να χαρακτηριστείς αρκετά ευφυής άνθρωπος.

Προτεινόμενα Επαγγέλματα: Δημόσιες Σχέσεις, Υπεύθυνος Εταιρείας, Διαπραγματευτής, Δάσκαλος, Δικηγόρος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ