2018-07-15 20:39:33
Φωτογραφία για Οι Ρώσοι κατάσκοποι, η προδοσία της Μακεδονίας και το Άγιον Όρος
Εδώ και τρεις μέρες τα συστημικά ΜΜΕ, σε συνεργασία με «αόρατες δυνάμεις» που κινούν τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες, έχουν αναλάβει να αποπροσαντολίσουν τον ελληνικό λαό από το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Καί τί τρόπο βρήκαν; Ο τρόπος είναι φθηνός και γελοίος. Παίζουν το θρίλερ των πανίσχυρων Ρώσων κατασκόπων, που χύμηξαν στο Άγιον Όρος και στην Βόρεια Ελλάδα και εξαγοράζουν συνειδήσεις μητροπολιτών, Αγιορειτών (δεν καταλάβαμε όμως, οι Αγιορείτες είνα τα θύματα των Ρώσων κατασκόπων ή οι ενορχηστρωτές;), βουλευτών κ.λπ. Και από αυτήν την φοβερή βόρεια συνωμοσία, που θα έριχνε την Κυβέρνηση και θα ακύρωνε την φοβερά ωφέλιμη για την Ελλάδα Συμφωνία των Πρεσπών, μας έσωσε η αμερικάνικη αντικατασκοπεία και… η ΕΥΠ!

Και το κέντρο των κατασκόπων και του ρωσικού λόμπι είναι το Άγιον Όρος!

Για να γελάσετε λοιπόν αναφέρουμε ορισμένα αποσπάσματα από τα απίστευτα σενάρια δημοσιογραφικής και κατασκοπευτικής φαντασίας, που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες σε υποτίθεται σοβαρά και μεγάλα sites.


«Το πανίσχυρο λόμπι του Πούτιν στο Άγιον Όρος σε συνεργασία με Ρώσους πράκτορες που καλύπτονταν από διπλωματική ασυλία είχε στήσει επιχείρηση αποστασίας με την εξαγορά και εκβίαση βουλευτών με τους οποίους είχε ισχυρούς δεσμούς με τελικό στόχο να αποδομήσει και να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα πριν ψηφιστεί η συμφωνία για το Μακεδονικό από την ελληνική Βουλή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση πολιτικής αποσταθεροποίησης που εκδηλώθηκε στην Ελλάδα από ξένο παράγοντα που έληξε άδοξα γιατί υπέπεσε στην αντίληψη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Στο Μαξίμου διαβιβάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες απόρρητα δελτία πληροφοριών που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για τη χρηματοδότηση των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό.

Σύμφωνα με τεκμηριωμένα στοιχεία το ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους κάλυψε σχεδόν όλο το κόστος της οργάνωσης των συλλαλητηρίων.

Βέβαια οι λαοσυνάξεις ήταν το πρώτο μέρος του σχεδίου αποσταθεροποίησης. Το δεύτερο περιλάμβανε την αποστασία βουλευτών και πτώση της κυβέρνησης».

Όλα είναι τεκμηριωμένα, όλα είναι με στοιχεία, όλα είναι με δελτία, αλλά όλα αόρατα και… ανύπαρκτα!

Και εμείς θέλουμε να κάνουμε σε όσους γράφουν αυτές τις απίστευτες γελοιότητες και αθλιότητες ορισμένες απλές ερωτήσεις:

1. Χρειάζεται να μας πληρώσουν οι Ρώσοι για να απορρίψουμε μία Συμφωνία που αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και εθνικότητα; Ποιος Έλληνας, από τον Υπουργό και βουλευτή μέχρι τον τελευταίο οδοκαθαριστή, θα περίμενε τα μαύρα ρωσικά χρήματα για να ξεσηκωθεί ενάντια στο ξεπούλημα της μακεδονικής ταυτότητας σε φθηνή τιμή;

2. Η Νέα Δημοκρατία, όπου κυριαρχεί η γνωστή για τις σχέσεις της με το Αμερικανικό λόμπι και το Ισραήλ οικογένεια Μητσοτάκη, πληρώθηκε και αυτή από το Ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους για να καταθέσει την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης και να ρίξει την Κυβέρνηση;

3. Οκτώ Ιεράρχες και 47 Μονές της Ελλάδας που πριν λίγες ημέρες χαρακτήρισαν την Συμφωνία των Πρεσπών «επαίσχυντη» και «αντεθνική» πληρώθηκαν και αυτές από το Ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους;

4. Οι χιλιάδες πολίτες που συμμετέχουν κάθε τόσο στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε όλη την Ελλάδα και αποδοκιμάζουν τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα συναντούν, είναι πληρωμένοι από το Ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους;

5. Η Μονή Κουτλουμουσίου, που εξέδωσε δύο ανακοινώσεις ενάντια στην αναγνώριση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο, πληρώθηκε και αυτή από το Ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους;

6. Οι 20 αντιπρόσωποι των 20 μονών του Αγίου Όρους, που εξέδωσαν ομόφωνα ανακοίνωση, όπου χαρακτήριζαν «προδοσία της εθνικής συνείδησης του Ελληνισμού» την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνικότητας πληρώθηκαν και οι 20 από το Ρωσικό λόμπι του Αγίου Όρους; Πώς αυτό το πανίσχυρο Ρωσικό λόμπι κατάφερε μέσα σε μία νύκτα να πάρει με το μέρος του μονές, που δεν φημίζονται καθόλου για τον φιλορωσισμό τους;

Θέλουμε λοιπόν να τονίσουμε προς όσους γράφουν αυτά τα πράγματα:

Σταματείστε τις κατευθυνόμενες αθλιότητές σας.

Κάτω τα χέρια σας από την Μακεδονία και το Άγιον Όρος.

Ο ελληνικός λαός δεν αποπροσανατολίζεται ούτε χειραγωγείται.

Ήδη έχει δώσει και δίνει καθημερινά την απάντησή του σε όσους αναγνώρισαν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα σε ένα σλαβικό έθνος και δεν θα σταματήσει να την δίνει όσο θα υπάρχει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ