2018-07-15 21:15:22
Φωτογραφία για Και κάπως έτσι στην Ρωσία ψάχνουν...ταίρι [photos]
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρει κάποιος σύντροφο κι ένας από αυτούς είναι να ψάξει σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Στη Ρωσία, βέβαια, έχουν μια μάλλον περίεργη αντίληψη για το πώς έλκει κανείς το άλλο φύλο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ανεβάζουν σε σελίδες γνωριμιών μερικές πολύ παράξενες εικόνες σαν φωτογραφίες προφίλ.

Μερικές ποντάρουν σε μια φωτογραφία με μπικίνι, ενώ άλλοι προτιμούν τις selfies. Ωστόσο κάποιοι το προχωρούν ακόμη παρακάτω και γίνονται λίγο πιο... δημιουργικοί. Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι αυτές που επέλεξαν οι μελλοντικοί «δεσμευμένοι» να τραβήξουν την προσοχή ενός επίδοξου μνηστήρα. Απεικονίζουν τους περίεργους τρόπους που αποφασίζουν οι singles να χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον όχι με μεγάλη επιτυχία. Όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail προκάλεσαν διάφορα σχόλια.


Τα ζώα και τα τρόφιμα πρωταγωνιστούν στις εικόνες, ενώ και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι όσο λιγότερα ρούχα, τόσο το καλύτερο. Τουλάχιστον δύο άτομα στις φωτογραφίες έχουν επιλέξει να φορούν μόνο μια γραβάτα χωρίς ρούχα, ενώ άλλοι επιχείρησαν να αναδείξουν τη σπορ πλευρά τους. Μια φωτογραφία η οποία είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή, είναι μια γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα του σαλονιού της, δίπλα σε ένα γιγάντιο ψάρι το οποίο είναι σχεδόν όσο ολόκληρο το σώμα της. Ίσως είναι ένας τρόπος να πει στους άλλους ελεύθερους ότι είναι μια καλή... ψαριά! Μια άλλη γυναίκα αποφάσισε να μπει σε ένα πλυντήριο. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να είχε στο μυαλό της!

Περιέργως σε κάποιες από τις φωτογραφίες, ορισμένοι άνδρες φαίνονται να κρατούν όπλα πιθανόν νομίζοντας έτσι ότι θα γοητεύσουν το γυναικείο φύλο. Δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια αν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Δεν είναι όμως μόνο οι άνδρες που εμφανίζουν τη σκληρή πλευρά τους. Σε μια άλλη φωτογραφία μια νεαρή, μελαχρινή κοπέλα κρατάει ένα τσεκούρι...

Δείτε μερικές από τις χειρότερες εικόνες...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ