2018-07-16 08:39:58
Φωτογραφία για Αποκλεισμός ΕΠΟΠ από σχολεία. Επιστολή της ΕΣΠΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας
ΠΡΟΣ    :  Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.                                                               

       Αρ.Πρωτ.32/2016

             Θεσσαλονίκη, 11/07/2016

ΚΟΙΝ    :  Βουλευτές Κ. Μακεδονίας, ΜΜΕ

ΘΕΜΑ    :   Αποκλεισμός Επαγγελματιών Οπλιτών από Σχολεία

       Είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε με ένα θέμα που και στο  παρελθόν είχε απασχολήσει την Ένωση μας αφού πολλοί Επαγγελματίες  Οπλίτες μέλη μας, επικοινώνησαν και πάλι μαζί μας εκφράζοντας την  

δυσαρέσκεια τους, που η συγκεκριμένης προέλευσης Υπαξιωματικοί είναι  «αποκλεισμένοι» από διάφορα σχολεία γενικού ή και ειδικού ενδιαφέροντος.

      Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η πρώτη σειρά Επαγγελματιών  Οπλιτών που προσελήφθησαν, συμπλήρωσε 16 χρόνια υπηρεσίας. Επίσης, πως  όλες οι σειρές Επαγγελματιών Οπλιτών έχουν μονιμοποιηθεί. Παρόλα αυτά,  οι Υπαξιωματικοί Επαγγελματίες Οπλίτες δεν μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή στα περισσότερα (αν όχι σε όλα)  σχολεία, όπου συμμετέχουν  Υπαξιωματικοί άλλης προέλευσης (ΕΜΘ, ΣΜΥ). Αποτέλεσμα αυτής της  διάκρισης είναι να δημιουργείται μεγάλη πικρία από Υπαξιωματικούς που  θέλουν να επιμορφωθούν και να εκπαιδευτούν, προς όφελος της υπηρεσίας.

       Παρακαλούμε να εξετάσετε και να προωθήσετε το θέμα, ώστε να  αποκατασταθεί και το αίσθημα αδικίας που δημιουργείται σε αυτή την  κατηγορία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ