2018-07-16 12:57:13
Φωτογραφία για Επιδόσεις ... ρεκόρ για την Άμεση Δράση - Εκατοντάδες συλλήψεις σε ένα χρόνο λειτουργίας
Στον έναν χρόνο λειτουργίας της Άμεσης Δράσης έχουν γίνει: 720 συλλήψεις, 2.300 προσαγωγές και 36.000 έλεγχοι Εκατοντάδες συλλήψεις, χιλιάδες προσαγωγές και ελέγχους μετρά η Άμεση Δράση Ηρακλείου στον έναν χρόνο λειτουργίας της. Το σημαντικότερο όμως είναι οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς και τα στατιστικά. Συμπολίτες μας που έπεσαν θύματα διαρρήξεων, κλοπών, ληστειών Αναστατώθηκαν οι ίδιοι και οι ζωές τους. Δεν είναι και λίγο πράμα να βρεθείς αντιμέτωπος με έναν που κρατά μαχαίρι, ο οποίος απειλεί την ζωή σου με σκοπό τα λεφτά ή το κινητό σου. Ούτε είναι εύκολο όμως να διαχειριστείς το σοκ από την εισβολή κάποιων στον ιδιωτικό σου χώρο, στο σπίτι σου.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι άνθρωποι αυτοί είχαν τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει σε χρόνο-ρεκόρ τους δράστες και να αποδώσει πίσω ό,τι τους άρπαξαν.

Και αυτό εκτιμάται από τον κόσμο, όπως σχολιάζει ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Γιώργος Πικράκης, ο οποίος δεν κρύβει την δική του συγκίνηση για τα ευχαριστήρια που δέχονται ως υπηρεσία από πολίτες που χρειάστηκαν την βοήθεια τους
. «Μας στέλνουν γλυκά για να μας ευχαριστήσουν, έρχονται οι ίδιοι στην υπηρεσία για να μας σφίξουν το χέρι, μας παίρνουν τηλέφωνα ή μας στέλνουν ευχαριστήρια. Είναι πολύ σημαντικό για μας στην υπηρεσία και σίγουρα μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο στο έργο μας».

 Να σημειωθεί ότι στον έναν χρόνο λειτουργίας της Άμεσης Δράσης έχουν γίνει: 720 συλλήψεις, 2.300 προσαγωγές και 36.000 έλεγχοι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ