2018-07-16 14:15:18
Φωτογραφία για ''Μόνη ελπίδα μας η τόλμη και το όραμα των εχόντων στα χέρια τους τις τύχες του σώματος''
Παραθέτουμε κείμενο για το βαθμολόγιο που εστάλη στη ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Το θέμα του βαθμολογίου της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει λυθεί σε όλες τις σύγχρονες αστυνομίες ανά τον κόσμο καλείται εδώ και αρκετά χρόνια (δυστυχώς αναποτελεσματικά έως σήμερα ) να λύσει  η πολιτική και φυσική Ηγεσία. Η δημιουργία ενός υγιούς βαθμολογίου μπορεί να  ωθήσει στον εκσυγχρονισμό του σώματος .

 

Η υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαξιωματικών οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής αστυνομίας  δίνοντας συγχρόνως ένα τέλος στα τραγελαφικά των τελευταίων ετών [ όπως το γνωστό ζήτημα των  Ανθυπαστυνόμων..] θα αποκαταστήσουν την αξιοκρατία και το αίσθημα δικαίου στις τάξεις των Υπηρετούντων στο σώμα αστυνομικών .

 

Στην κατεύθυνση αυτή είναι σκόπιμο κινηθούν και οι συνδικαλιστικές μας ενώσεις ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ βάζοντας το ψηλά στις διεκδικήσεις  τους, αφού απασχολεί συντριπτικό μέρος των Υπηρετούντων αστυνομικών εντός του σώματος  .


 

Αν στους Αξιωματικούς η βαθμολογική εξέλιξη πρέπει να έχει ανοδικό προσανατολισμό  δίνοντας  τους με αυτόν το τρόπο κίνητρα βελτίωσης,  πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει δίκαια το ίδιο και στους Υπαξιωματικούς.

 

Στις ένοπλες δυνάμεις που από καιρό έχουν αντιληφθεί την σημαντικότητα του ζητήματος. Τα στελέχη τους – Υπαξιωματικοί  αποτελούν πλέον την ραχοκοκαλιά των σωμάτων (της Πολεμικής Αεροπορίας του Πολεμικού  Ναυτικού αλλά και του Στρατού ξηράς) .

 

Η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο που δεν τιμά κανένα, με την επετηρίδα να έχει καταστεί κουρελόχαρτο θυμίζοντας τις κληρώσεις του «ΛΟΤΟ». Είναι απαραίτητο ποια να εκσυγχρονιστούμε και να θεσπιστούν  κριτήρια, που θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες ανέλιξης των Υπαξιωματικών του σώματος.

 

Στο πρόσφατο παρελθόν μας κάποιοι πετροβολούσαν λυσσαλέα την ένταξη των σχολών μας στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, φοβούμενοι μην χάσουν τα κεκτημένα…Η ηγεσία όμως έδειξε δύναμη και όραμα και προχώρησε μπροστά! 

 

Έτσι και σήμερα μόνη ελπίδα  μας η τόλμη και το όραμα των εχόντων στα χέρια τους τις τύχες του σώματος. 

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ