2018-07-16 17:01:28
Φωτογραφία για Thomas Markle: «H κόρη μου είναι τρομοκρατημένη, διακρίνω τον πόνο στο χαμόγελό της»
Το παλάτι του Buckingham φαίνεται να είναι ήδη αρκετά ενοχλημένο με τις συνεντεύξεις του πατέρα της Meghan Markle, Thomas, αλλά η τελευταία ίσως γίνει αφορμή να υπάρξει ακόμη και δημόσια τοποθέτηση.

Ο Thomas Markle δηλώνει δημοσίως ότι η κόρη του χαμογελάει «με πόνο και νιώθοντας την πίεση του να είναι μέλος της Βασιλικής Οικογένειας» καθώς αγωνίζεται από ηθοποιός να μεταβεί σε πρώτης τάξης δημόσια προσωπικότητα. 

Ο 73χρονος ισχυρίστηκε ότι μπορεί να διακρίνει «τον πόνο της στο χαμόγελό της» και ανησυχεί ότι η Meghan, «πνίγεται» από τα απαιτητικά βασιλικά της καθήκοντα. Είπε επίσης ότι η κόρη του προσπαθεί να καλύψει το άγχος της καθώς παρακολουθεί δημόσιες εκδηλώσεις και είναι «τρομοκρατημένη» από τις προσδοκίες που έχει από αυτήν η βασιλική οικογένεια. 

«Το βλέπω στα μάτια της, το βλέπω στο πρόσωπό της και το βλέπω στο χαμόγελό της», είπε μιλώντας στο ταμπλόιντ The Sun on Sunday. Δεν είναι γνωστό αν έχει πληρωθεί για τη συνέντευξη αυτή όπως έχει γίνει στο παρελθόν και έχει άλλωστε αποδειχθεί πως έγινε μετά το γάμο. «Ξέρω το χαμόγελό της εδώ και χρόνια. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα ...», είπε σήμερα και τόνισε ότι είναι πράγματι ανήσυχος. 


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης σχολιάζει ακόμη και τους στιλιστικούς κανόνες του Παλατιού και αναρωτιέται γιατί να πρέπει η κόρη του να φορά φούστες με μήκος κάτω από το γόνατο και να ακολουθεί τέτοιους απαρχαιωμένους κανόνες που δεν της ταιριάζουν. Γενικά όλη η συνέντευξη είναι μια ευθεία αμφισβήτηση της βασιλικής οικογένειας και της θέσης της Meghan σε αυτή.

Οι περισσότεροι πάντως θεωρούν πως η στάση του είναι αδιάκριτη έως και γραφική και ο βρετανικός Τύπος έχει αφήσει να εννοηθεί πως ο Thomas Markle προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ο συγγενής και να κερδίσει στις πλάτες της κόρης του με βαρυσήμαντες και «κίτρινες» δηλώσεις.

Το παρελθόν του άλλωστε ενισχύει την άποψη αυτή καθώς οι γκάφες του δεν έχουν ξεχαστεί.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ