2018-07-16 17:52:21
Φωτογραφία για Ο Τζος Γουίντον επιστρέφει στην τηλεόραση με το «The Nevers»
Ο σκηνοθέτης των «Avengers» και δημιουργός του «Buffy the Vampire Slayer» καταφτάνει στο ΗΒΟ με μια βικτωριανή σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Το «The Nevers» είναι ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας για μια συμμορία βικτωριανών γυναικών που ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν ασυνήθιστες ικανότητες, αδίστακτους εχθρούς και μια αποστολή που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Αυτή είναι εν συντομία η περιγραφή του νέου πρότζεκτ του Τζος Γουίντον, το οποίο ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά από το ΗΒΟ. Και μάλιστα με τέτοιο ενθουσιασμό, που το ΗΒΟ, σε μια ασυνήθιστη κίνηση, παρήγγειλε απευθείας τη σειρά χωρίς να ζητήσει πρώτα τον καθιερωμένο δοκιμαστικό πιλότο. Κι όλα αυτά, αφού πρώτα κονταροχτυπήθηκε με το Netflix για τα δικαιώματα.

Η αλήθεια είναι ότι η τύχη δεν υπήρξε ακριβώς με το μέρος του Γουίντον από τότε που αποφάσισε να αφήσει οριστικά τη Marvel και την επιτυχημένη θητεία του στο κινηματογραφικό της σύμπαν (για το οποίο σκηνοθέτησε τους «Εκδικητές» και το «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron») για να ανοίξει τα φτερά του για νέες περιπέτειες στη DC Comics, καθώς πρώτα ενεπλάκη στο χάος του «Justice League» και εν συνεχεία ανέλαβε την ταινία «Batgirl», μόνο και μόνο για να την εγκαταλείψει λίγο αργότερα.


Η επιστροφή, ωστόσο, του Γουίντον στη μικρή οθόνη, όπου άφησε το στίγμα του με σειρές όπως το «Buffy the Vampire Slayer» και το «Dollhouse», ίσως είναι η νέα αρχή που χρειάζεται, ειδικά με ένα υποσχόμενο πρότζεκτ όπως το «The Nevers», που μοιάζει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, και φιλοδοξεί να παντρέψει το δράμα εποχής και την επιστημονική φαντασία. Και ακόμα πιο σημαντικό, σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του –επιτέλους– σε ένα πρωτότυπο, απόλυτα προσωπικό του πρότζεκτ. Ο Γουίντον θα εκτελεί χρέη σκηνοθέτη, σεναριογράφου και executive producer στη σειρά.

Ο ίδιος λέει για το πρότζεκτ: «Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος. Το “The Nevers” είναι ίσως η πιο φιλόδοξη αφήγηση που έχω δημιουργήσει και δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο σπίτι γι’ αυτό από το ΗΒΟ. Οχι μόνο είναι οι αυθεντίες στις κινηματογραφικής υφής τηλεοπτικές σειρές, αλλά η άμεση κατανόησή τους για αυτό το αλλόκοτο, προσωπικό έπος μου υπήρξε συναισθηματική όσο και διεισδυτική».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ