2018-07-16 20:23:21
Φωτογραφία για Αγαπητέ φίλε Νίκο και λοιποί ανώνυμοι επιστολογράφοι - Tου Γρηγόρη Τζιβελέκα
Συνδικαλιστές που ανδρωθήκατε από ΄΄παρθενογένεση΄΄ με τριάντα έτη στο σώμα και πάνω από είκοσι  στα συνδικαλιστικά δρώμενα, νομίζετε ότι εμείς θα ακολουθήσουμε σαν πρόβατα τις διχαστικές σας προτάσεις;  Την ίδια διχαστική συνδικαλιστική τακτική ακολουθήσατε επί δεκαετίες στην κατώτερων προσπαθώντας να σπείρετε το ζιζάνιο της διχόνοιας προσπορίζοντας στον εαυτό σας την αναρρίχηση στην κορυφή της συνδικαλιστικής πυραμίδας.

Ο μεγάλος λογοτέχνης μας Νίκος Καζαντζάκης γράφει στο μνημειώδες έργο του «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»:

«…Ο Αλλάχ λέει έπλασε τον Ρωμιό, αλλά μόλις τον είδε το μετάνιωσε. Είχε ένα μάτι ο αφιλότιμος, που τρυπούσε ατσάλι…. Να κάμω τον Τούρκο, σκέφτηκε ο Αλλάχ για να σφάξει τον Έλληνα, να βρει ο κόσμος την ησυχία του». Έπιασε το λοιπόν μέλι και μπαρούτι, το μάλαξε καλά, καλά κι έφτιαξε τον Τούρκο. Κι αμέσως χωρίς να χασομερήσει, βάνει σ’ ένα ταψί τον Τούρκο και τον Ρωμιό, να παλέψουν
. Πάλευαν, πάλευαν από το πρωί ως το βράδυ. Κανένας δεν έριχνε τον άλλον, μα μόλις σκοτείνιασε, βάνει ο άτιμος ο Ρωμιός, τρικλοποδιά, κάτω ο Τούρκος! Ο διάβολος να με πάρει, την έπαθα πάλι μουρμούρισε ο Αλλάχ. Τούτοι οι Ρωμιοί, θα φάνε τον κόσμο. Τι να κάνω; Όλη νύχτα ο Αλλάχ, δεν έκλεισε μάτι ο κακομοίρης, μα το πρωί πετάχτηκε πάνω και κτύπησε τις χερούκλες του. Βρήκα! Βρήκα ! Φώναξε. Έπιασε πάλι φωτιά και κοπριά κι έφτιαξε έναν άλλον Ρωμιό και τους έβαλε και τους δύο στο ταψί να παλέψουν. Άρχισαν το πάλεμα οι Ρωμιοί, τρικλοποδιά ο ένας, τρικλοποδιά κι ο άλλος, μπηχτές ο ένας, μπηχτές κι ο άλλος. Πάλευαν, πάλευαν, έπεφταν σηκώνονταν, ξαναέπεφταν, ξανασηκώνονταν, πάλευαν… Κι ακόμα παλεύουν. Κι έτσι ο κόσμος, Μπραημάκι μου, βρήκε την ησυχία του…»

Νομίζω, ότι παραστατικότερη και περιεκτικότερη λογοτεχνική απόδοση της διχόνοιας και της διχαστικής τάσης που έχετε στο μυαλό σας  και θέλετε να επιφέρεται στην ΠΟΑΞΙΑ, από αυτή του μεγάλου Καζαντζάκη δεν υπάρχει!

Επί της ουσίας σχετικά με την  βαθμολογική εξέλιξη των Ανθυπαστυνόμων , υπεβλήθει κοινή πρόταση από πέρυσι από την επιτροπή που συστάθηκε στο  Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών μας και πιστεύουμε να υλοποιηθεί με την προώθηση σχετικού  Προεδρικού Διατάγματος. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματός μας δίνοντας λύση σε ένα αίτημα των Ανθυπαστυνόμων, οι οποίοι επί δεκαετίες  αντιμετώπιζαν το βαθμολογικό τέλμα, στο οποίο τους είχαν οδηγήσει οι διατάξεις του ν. 3686/2008 κλπ.

Αγαπητέ φίλε Νίκο και λοιποί ανώνυμοι επιστολογράφοι συνδικαλιστές σεβαστείτε την Δημοκρατία, η οποία ορίζει την επιβολή της άποψης των πολλών.

Καληνύχτα στο σκοτεινό δρόμο που επιλέξατε.

Εμείς παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες της Ομοσπονδίας που έχουμε την τιμή να είμαστε μέλη της και μας ευπροσωπεί επάξια όλα αυτά τα χρόνια.

                 Τζιβελέκας Γρηγόριος  Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

 

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ