2018-07-16 21:06:49
Φωτογραφία για Οι τρεις σημαντικές ερωτήσεις που, σύμφωνα με τον Ομπάμα, πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν παντρευτείς!
Στην ιστορία έχει πλέον μείνει η σχέση του Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ.

Κανένα άλλο ζευγάρι που πέρασε από το Λευκό Οίκο, δεν είχε τόσο τρυφερή σχέση, την οποία μοιράζονταν και με τον κόσμο.

Ύστερα από 26 χρόνια γάμου, κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Ο Ομπάμα πλέον έχει μετατραπεί σε μια πολύ αξιόπιστη πηγή για συμβουλές γάμου. Στο βιβλίο του «Yes We (Still) Can», ο πρώην σύμβουλός του, Dan Pfeiffer, μοιράστηκε τη σοφία του Ομπάμα πάνω στο θέμα.

Του είπε λοιπόν να κάνει στον εαυτό του τρεις ερωτήσεις, οι οποίες έχουν τη ρίζα τους στις βασικές αρχές του. Οι τρείς ερωτήσεις είναι πάρα πολύ απλές:

Είναι κάποιος που βρίσκεις ότι έχει ενδιαφέρον; Θα περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί με αυτόν τον άνθρωπο, απ’ ότι με οποιονδήποτε άλλον, οπότε πρέπει πάντα να θέλεις να ακούσεις τι έχει να πει.Σε κάνει να γελάς;Θα γίνει καλός γονιός (αν θέλεις φυσικά παιδιά);

«Η ζωή είναι μεγάλη. Αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία μακροπρόθεσμα», συμπλήρωσε. Οι χρήστες του διαδικτύου για μια ακόμα φορά τον αποθέωσαν Barack Obama’s relationship advice to @danpfeiffer is better than 99% of the advice columns on the Internet. pic.twitter.com/AumDz0M8fY

— Amanda Litman (@amandalitman) June 22, 2018

Πηγή: e-radio.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ