2018-07-16 21:19:13
Φωτογραφία για Strandlighting: Η νέα τάση στις βαφές των μαλλιών για αυτό το καλοκαίρι
Μετά το ombre και το balayage μια νέα τάση στις βαφές μαλλιών γίνεται δημοφιλής... αυτό το καλοκαίρι, το strandlighting. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών μας γεγονός που δικαιολογεί και τον χρόνο που σπαταλάμε για να αποφασίσουμε το κατάλληλο haircut, αλλά και το χρώμα στο οποίο θα τα βάψουμε.

Το καλοκαίρι είναι συνήθως η περίοδος που "ανοίγουμε" το χρώμα των μαλλιών μας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή αλλά δεν μπορείτε να απαντήσετε στο δίλημμα ombre ή balayage, η λύση είναι το strandlighting. H νέα τάση, που έχει κατακλύσει Pinterest και Instagram, και ήδη έχουν αρχίσει να υιοθετούν αρκετές stars του εξωτερικού υπόσχεται να δώσει ένα αέρα ανανέωσης στα μαλλιά σας.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη τεχνική μοιάζει με το balayage με τη διαφορά όμως ότι η βαφή εφαρμόζεται κάθε φορά σε ελάχιστες τρίχες με αποτέλεσμα τα ξανθά σημεία να είναι πολύ λεπτά και συνεπώς να φαίνονται φυσικά. Αν θέλετε απλώς να φωτίσετε λίγο το χρώμα σας ή να κάνετε μια μικρή αλλά φυσική αλλαγή, αυτή η τεχνοτροπία αποτελεί την ιδανική επιλογή. Όποια και αν είναι η βάση σας, το strandlighting θα σας βοηθήσει να τη φωτίσετε.

Οι ακόλουθες φωτογραφίες το αποδεικνύουν:
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ