2018-07-16 23:19:20
Φωτογραφία για Πώς θα απασχολήσω τα παιδιά στην παραλία;
Η οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία μπορεί να είναι υπέροχη ή μπορεί να γίνει εφιάλτης, αν δεν έχετε σκεφτεί ορισμένα πράγματα από πριν. Καλώς ή κακώς, τα παιδιά βαριούνται εύκολα, και μετά μπορεί να γίνουν ανήσυχα. Ε, και όταν τα παιδιά γίνονται ανήσυχα, αρχίζει η φασαρία. Η κακή φασαρία, όχι εκείνη που το γέλιο του παιδιού αντηχεί στην παραλία και μας κάνει να χαμογελάμε και να σκεφτόμαστε τι ωραία που είναι η ζωή.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έχουμε μερικές τέλειες ιδέες για να περάσετε υπέροχα με τα παιδιά σας, να συμπεριλάβετε όλη την οικογένεια και να φτιάξετε μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις Παιχνίδια στο νερό

Από τα κλασικά ψαράκια, μέχρι βόλεϊ στην θάλασσα, μπορείτε να διασκεδάσετε με ασφάλεια στα ρηχά, να πλατσουρίζετε με τις ώρες και να γελάσετε με την ψυχή σας κάθε φορά που κάτι πάει στραβά—και, μέσα στο νερό, πάντα κάτι θα πάει ξεκαρδιστικά στραβά.


Διελκυστίνδα

Ναι, κι εμάς δεν μας αρέσει το όνομα, και στα παιδιά σας δεν θα αρέσει, αλλά το παιχνίδι δεν θα πάψει ποτέ να είναι σούπερ διασκεδαστικό. Χρειαζόμαστε ένα σκοινί, δύο ομάδες με πολλή θέληση και… τραβάμε μέχρι οι αντίπαλοι να πέσουν κάτω!

Bowling παραλίας

Στήστε στην άμμο μερικά άδεια μπουκάλια από νερό—τα οποία μετά θα ανακυκλώσετε, σας βλέπουμε. Πάρτε την μπάλα της παραλίας σας και δείτε ποιος θα κάνει τα περισσότερα strike! Προφανώς, αυτό χρειάζεται χώρο, και η παραλία δεν είναι δική σας, άρα προφανώς δεν ενδείκνυται για παραλίες στις οποίες γίνεται το σώσε.

Χτίστε κάστρα

Κλασικό; Ναι. Παιδιάστικο; Όχι, επειδή το να χτίζεις κάστρα στην άμμο δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι διασκεδαστικό. Προσπαθήστε να χτίσετε το πιο μεγαλειώδες κάστρο, και αν η άμμος είναι ψιλή, διακοσμήστε το με… σταλαγμίτες άμμου—μακράν το πιο καλλιτεχνικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με την άμμο, χωρίς να είσαι βουδιστής μοναχός.

Μαζέψτε κοχύλια και πέτρες για χειροτεχνίες

Τα κοχύλια μπορούν να φτιάξουν υπέροχα κοσμήματα, και οι μεγάλες, λείες πέτρες προσφέρονται για ζωγραφική. Πόσο μάλλον, αν έχετε χρώματα νερού, μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας για να αρχίσετε να ζωγραφίζετε με θέα την θάλασσα.

Παίξτε κυνήγι θησαυρού

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, απλά δεν θα χρειαστεί να τον κρύψετε. Φτιάξτε μια λίστα με πράγματα που ούτως ή άλλως βρίσκονται στην παραλία (π.χ. μια μεγάλη, στρογγυλή πέτρα, ένα κοχύλι) και ψάξτε με τα παιδιά σας να τα βρείτε. Μπορεί να σας πάρει αρκετή ώρα, ανάλογα το πόσο δύσκολη είναι η λίστα σας, άρα μην ξεχνάτε το αντηλιακό!

Παίξτε… Survivor

Βλέπετε Survivor στο σπίτι σας; Αν ναι, τότε στήστε έναν μίνι διαγωνισμό στην παραλία και δείτε ποιος θα βγει ο νικητής. Προφανώς, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες υποδομές, και απλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο, όπως και το νερό—για παράδειγμα, ποιος θα κολυμπήσει 20 μέτρα πιο γρήγορα.

Παίξτε μουσικές πετσέτες

Ξανά, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε πολύ κοντά σε κόσμο, καθώς κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει την μουσική σας, αλλά μπορεί να είναι μια πολύ αστεία παραλλαγή των γνωστών μουσικών καρεκλών. Φορτώστε αγαπημένα τραγούδια στο κινητό, και καλή διασκέδαση!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ