2018-07-17 19:30:46
Φωτογραφία για Συγκλονιστική εξέλιξη στον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! Δεν ξέρουν πότε θα κηδέψουν το παιδί - Τι συμβαίνει;
Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 μόλις ετών το Σάββατο στο Κλίβελαντ του Οχάιο από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και η σύζυγος πληροφορήθηκαν το κακό μαντάτο ενώ παραθέριζαν στη Μύκονο. Όπως ήταν φυσικό επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα.

Οι διαδικασίες για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν.

Στην Αμερική μετέβη η μητέρα του νεκρού, Ελένη με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη για να συνοδεύσουν την σορό του πίσω στην πατρίδα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, δεν επέτρεψαν στον ιστορικό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη να μεταβεί στην Αμερική.

Άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία αφού η διαδικασία επαναπατρισμού της σωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση Συγκεκριμένα για να επιστρέψει η σορός ενός Έλληνα κατοίκου που απεβίωσε χρειάζονται αρκετές διαδικασίες τόσο στα Ελληνικά σύνορα όσο και στο τελωνείο.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ