2018-07-17 20:30:55
Φωτογραφία για Μαρία Τσούτσια: Η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη jr σε κατάσταση σοκ! Τα απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα και τώρα ο θάνατος...
Τραγικές ώρες περνά η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη, Μαρία Τσούτσια όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο που 34χρονου συντρόφου της στις ΗΠΑ.

Διατηρούσαν σχέση εδώ και 4 χρόνια και ήταν κόρη γνωστού εκδότη. 

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2014 και συγκατοικούσαν στην Κηφισιά. Η μελαχρινή καλλονή ασχολείται με τη διακόσμηση. Το ζευγάρι ήταν έτοιμο για το επόμενο βήμα και ήδη έκαναν συζητήσεις γύρω από το γάμο τους. Ο Σωκράτης είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης μελαχρινής Μαρίας Τσούτσια. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2014 και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στην Κηφισιά, λίγους μήνες μετά τη σχέση τους.

Εκείνος γόνος μιας απότις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας και εκείνη κόρη του γνωστού εκδότη Γιώργου Τσούτσια και την κοσμικογράφου Ανθής Κασσιμάτη. Ο Σωκράτης σκεφτόταν τον τελευταίο καιρό να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Μαρία, η οποία είχε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Κόκκαλη.


Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η είδηση είχε πέσει σαν βόμβα στην Ελλάδα και είχε συνταράξει τους κοσμικούς κύκλους στην Αθήνα.

Συνελήφθη για «υπεξαίρεση και απάτες» η μητέρα της συντρόφου του, Ανθή Κασσιμάτη, στις φυλακές Χαλκίδας ο πατέρας της, Γιώργος Τσούτσιας, εκτίει ποινή φυλάκισης 17 χρόνων.

Η είδηση: Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η γνωστή κοσμικογράφος και σημαίνουσα παρουσία στη Lifestyle σκηνή της χώρας, Ανθή Κασσιμάτη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση, απάτες και όσον αφορά τον νόμο περί επιταγών, έχοντας καταδικαστεί ερήμην της σε κάθειρξη επτά ετών. Η κόρη του αείμνηστου προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Γιάννη Κασσιμάτη, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, εκεί όπου βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες και ο πρώην σύζυγός της! Ο Γιώργος Τσούτσιας είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Χαλκίδας, έχοντας καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών για σωρεία αδικημάτων.

Οι περιπέτειες: Η Κασσιμάτη αποτέλεσε εξέχουσα παρουσία στην ελληνική show biz. Πασίγνωστη μέσα από τις κοσμικές στήλες των lifestyle περιοδικών στα οποία εργαζόταν, αλλά και της εφημερίδας «Μεσημβρινή», στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετώ, ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε γυναικεία περιοδικά, μεταξύ των οποίων και το «Vitrine». Το διαζύγιο με τον Γ. Τσούτσια ακολούθησε η οικονομική κατρακύλα, με αποτέλεσμα τη φυλάκισή της μόλις πριν λίγες ημέρες.

Από την πλευρά του ο βίος του Γιώργου Τσούτσια είναι γεμάτος επιτυχίες, αλλά και βαρύγδουπη πτώση. Η μεγάλη του επιτυχία στο περιοδικό «Λοιπόν» τη δεκαετία του ’90, το άνοιξε διάπλατα πόρτες. Εργάστηκε στον ΔΟΛ, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ, ποήγρε μεταγραφή για τη διεύθυνση του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 και κάπου εκεί αποφάσισε να γίνει εκδότης. Πρώτο εγχείρημα η εβδομαδιαία, οικονομική εφημερίδα «Money», εν συνεχεία το περιοδικό «Yes» και τέλος το «Money and Life».

Ωστόσο, η αρχική επιτυχία διαδέχθηκε τον απόλυτο καταποντισμό. Οι επιχειρήσεις του χρεοκοπούν, ενώ τον Απρίλιο του 2010 συλλαμβάνεται ως φυσικός αυτουργός της απαγωγής του 32χρονου επιχειρηματία Θεμιστοκλή Πετράκη, τον Οκτώβριο του 2009! Πλέον, από τα τέλη Νοεμβρίου ο Τσούτσιας βρίσκεται στις φυλακές Χαλκίδας, καταδικασμένος σε 17 χρόνια φυλάκισης!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ