2018-07-17 21:19:52
Φωτογραφία για O χυμός αυτού του φρούτου μειώνει δραστικά την κυτταρίτιδα σε ελάχιστο χρόνο
Η εικόνα του σώματος πάντα απασχολούσε τις περισσότερες γυναίκες και ειδικά το καλοκαίρι πολλές προβληματίζονται για το πώς θα βγουν στην παραλία.

Πολλές γυναίκες νιώθουν άσχημα με το σώμα τους και η κυτταρίτιδα είναι αναμφισβήτητα ο αιώνιος εχθρός.

Στραβολαιμιαζόμαστε όρθιες μπροστά από ολόσωμους καθρέφτες για να παρατηρήσουμε αν και πόσο φαίνεται με τα εσώρουχα και το μαγιό. Περνάμε ώρες ζουλώντας τους μηρούς μας για να δούμε που εμφανίζεται και απλώνουμε κρέμες με την ελπίδα ότι την επόμενη θα ξυπνήσουμε και θα έχει εξαφανιστεί.

Αν φεύγει; Ολοκληρωτικά, μάλλον, ποτέ. Με σωστή διατροφή και άσκηση όμως, όντως, μειώνεται δραστικά.

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα καθώς υπάρχει λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και δεν θέλει απολύτως κανένα κόπο. Απλά να πιεις έναν χυμό και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους!

Υπάρχει ένα καλοκαιρινό φρούτο που όχι μόνο θα σε δροσίσει και θα σε ενυδατώσει, αλλά θα βοηθήσει να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα με τη δύναμή του. Ο λόγος για τον ανανά.


Ας πούμε όμως πρώτα τα βασικά. Ο ανανάς έχει ελάχιστες θερμίδες και παρέχει στον οργανισμό πολύτιμα συστατικά, όπως το κάλιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός, η βιταμίνη C και η βιταμίνη Β6.

Ο χυμός του ανανά έχει ισχυρή λιποδιαλυτική δράση στον οργανισμό, καθώς τα ένζυμα που περιέχουν διασπούν ταχύτατα τις πρωτεΐνες και βοηθούν στη γρηγορότερη πέψη των λιπαρών τροφών.

Ολα οφείλονται στο ένζυμο βρωμελίνη που περιέχει ο ανανάς. Η βρωμελίνη έχει την ιδιότητα να «μπλοκάρει» την ορμόνη βραδυκινίνη, η οποία προωθεί τη συσσώρευση του λίπους και προκαλεί κατακράτηση υγρών, κάνοντας έτσι πιο εμφανή τον ενοχλητικό φλοιό πορτοκαλιού.

Οι ειδικοί προτείνουν να φτιάξετε ένα σπιτικό χυμό χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκο ανανά και νερό.

Αφού ξεφλουδίσετε τον ανανά, κόψτε το ένα τέταρτο του φρούτου σε κομμάτια και προσθέστε τα σε ένα μπουκάλι με ένα λίτρο νερό. Στίψτε λίγο λεμόνι και προσθέστε λίγο τζίντζερ.

Βάλτε το μπουκάλι στο ψυγείο και είστε έτοιμη!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ