2018-07-17 23:14:54
Φωτογραφία για Έχεις μπάρμπα στην Κορώνη;-Του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων Άνω Λιοσίων
Δε θέλουμε να κρίνουμε τον Πρωθυπουργό ούτε τ’ αδέρφια του και τα προσωπικά του δεδομένα. Άς τους κρίνει ο Θεός και ο λαός για τα καλά ή τα κακά που μπορεί να έχουν κάνει. Τα εν οίκω μη εν δήμω όμως έλεγαν οι Αρχαίοι Ημών πρόγονοι. Άλλωστε, ουδείς αναμάρτητος, όπως λέει και το ευαγγέλιο. Δε πρέπει λοιπόν να ξεχνάμε ότι ο καθένας από μας τους κριτές, θα ήθελε αν μπορούσε να βοηθήσει την οικογένειά του και θα το έκανε αν ήταν στο χέρι του. Όταν όμως είσαι Πρωθυπουργός δεν έχεις το δικαίωμα να μεριμνήσεις για τίποτα και για κανέναν μπροστά στο εθνικό συμφέρον, γιατί διαφορετικά η κατακραυγή του λαού, θα στο ανταποδώσει ανάλογα.

Και κάτι ακόμα. Δεν δικαιολογείται κανείς αν δεν είναι ένοχος. Η παρέμβαση στο Σκαι, του κ. Ματζουράνη, που παραδέχθηκε ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας, όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ
. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του, δεν είναι απλά δικαιολογία είναι καθαρή απόδειξη κολάσιμης πράξης. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα της συγκεκριμένης πράξης, μπορούμε όμως να πούμε ότι είναι προσωπικό και οικογενειακό θέμα της οικογένειας Τσίπρα. Πρέπει όμως να σχολιάσουμε και να αναρωτηθούμε: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα;

Είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο, πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων.

«Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα  “πέτυχε” το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις, κατορθώνοντας να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ.

 

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ