2018-07-18 10:26:21
Φωτογραφία για Εσύ ακόμα κρατάς το κινητό στο χέρι σου; Ο νέος τρόπος που προτείνει η μόδα θα σε εκπλήξει
Ο John Galliano ξέρει να προκαλεί- η καριέρα του ήταν από πολύ νωρίς συνυφασμένη με την έννοια της πρόκλησης και, φυσικά, του τεράστιου ταλέντου του.

Κι ενώ έχει προτείνει νέους, ριζοσπαστικούς τρόπους ντυσίματος μέσω των συλλογών του, ο σχεδιαστής που βρίσκεται πλέον στον οίκο Maison Margiela αποφάσισε να επεκτείνει τις καινοτόμες ιδέες του σε κάτι διαφορετικό: τον τρόπο που κρατάμε το κινητό μας.

Στην τελευταία συλλογή υψηλής ραπτικής που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, τα μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας μπότες με ενσωματωμένη μια πλαστική προέκταση στην οποία ήταν στερεωμένο ένα κινητό τηλέφωνο. Ο σχεδιαστής επανέλαβε το μοτίβο και στα σακάκια του οίκου, όπου μια μανσέτα από πλαστικό κρατούσε το κινητό σε απόσταση μερικών εκατοστών από το χέρι, στον αέρα.

Η συλλογή του οίκου, με τίτλο Nomadic glamour είχε και άλλα φουτουριστικά στοιχεία, καθώς τα μοντέλα εμφανίστηκαν με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

Πάντως, παρά το τολμηρό, ασυνήθιστο και φυσικά άβολο της υπόθεσης, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το κόλπο του Galliano είναι, αν μη τι άλλο, ένας τρόπος να αποφύγουμε την ακρινοβολία που περνά στο σώμα μας όταν βάζουμε το κινητό στην τσέπη μας. Αν είναι και στη μόδα, τότε έχουμε διπλό κέρδος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ