2018-07-18 15:44:17
Φωτογραφία για Το απίστευτο πουρμπουάρ του Cristiano Ronaldo στους υπαλλήλους του Costa Navarino
Ο Cristiano Ronaldo πέρασε τις διακοπές του στη Μεσσηνία και έφυγε από τη χώρα μας έχοντας σφραγίσει ένα συμβόλαιο - μαμούθ για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους.

Όσο ο σταρ του ποδοσφαίρου περνούσε τις διακοπές του στο ξενοδοχείο, η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος συμφώνησε να παίρνει ετησίως 31 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Αρκετά χρήματα έβγαλαν όμως και κάποιοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου καθώς ο Ronaldo φεύγοντας έδειξε πόσο γενναιόδωρος είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν αναχωρήσει, έκοψε μια επιταγή ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση του Costa Navarino να μοιράσει το ποσό στους δέκα υπαλλήλους που τον εξυπηρετούσαν όσο έκανε τις διακοπές του εκεί. 

Αυτό σημαίνει ότι οι 10 υπάλληλοι που εργάστηκαν αδιαλείπτως για τις διακοπές του Ronaldo, θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό από 2.000 ευρώ ο καθένας. Ο Πορτογάλος διεθνής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει επειδή οι τελευταίοι έκαναν όλα όσα ήθελε ενώ χρειάστηκαν να έχουν και το ρόλο «φρουρού» ώστε η οικογένεια του να μην έχει ανεπιθύμητες συναντήσεις με παπαράτσι - κάτι που τελικά δεν αποφεύχθηκε εντελώς. 


Το Costa Νavarino μετά την αναχώρηση του Πορτογάλου θέλησε να τον ευχαριστήσει για την επιλογή του και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφίες αναφέροντας: «Ήταν τιμή και μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας να φροντίζει τον Cristiano Ronaldo και την οικογένεια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Cristiano που έγινε μέρος της ιστορίας μας». 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ