2018-07-18 22:36:30
Φωτογραφία για Πώς επηρεάζει η (πολλή) ζάχαρη τον οργανισμό σου;
Sugar Addict? Ο οργανισμός σου ''χτυπάει'' το καμπανάκι του κινδύνου Η ζάχαρη βρίσκεται παντού στη ζωή μας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις όλα τα τρόφιμα έχουν γλυκαντικές ουσίες, ακόμα κι αυτά που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου. Ωστόσο η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να γίνει η αιτία για σοβαρά προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης ή κάποια καρδιακή νόσος.

Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζεις πότε o οργανισμός σου, σου χτυπάει το καμπανάκι για τις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτόν.

Θέλεις να τρως συνέχεια γλυκά

Η ζάχαρη είναι εθιστική, τη συνηθίζει εύκολα ο οργανισμός σου με αποτέλεσμα να την αποζητάς κάθε φορά που τα επίπεδα γλυκόζης στον οργανισμό σου είναι αυξημένα.

Νιώθεις υποτονικά κατά τη διάρκεια της μέρας

Όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι σταθερά τότε νιώθεις ιδιαίτερα δραστήρια. Ωστόσο όταν αυτά αυξάνονται η κόπωση κάνει την εμφάνισή της και η αίσθηση υποτονικότητας χαρακτηρίζει τη μέρα σου.


Δερματικά εξανθήματα κάνουν την εμφάνιση στο πρόσωπό σου

Μπορεί η ορμονολογικές σου εξετάσεις να είναι τέλειες ωστόσο παρατηρείς σημάδια ακμής στην επιδερμίδα σου. Η απάντηση βρίσκεται στην υψηλή κατανάλωση ζάχαρης.

Αυξάνονται τα κιλά σου

Τα ζαχαρούχα τρόφιμα συγκεντρώνουν μεγάλες ποσότητες θερμίδων με αποτέλεσμα εσύ που τα καταναλώσεις να βλέπεις τα κιλά σου να αυξάνονται ραγδαία.

Προβλήματα στη στοματική σου κοιλότητα

Καταναλώνοντας υπερβολικές ποσότητες ζάχαρης, επηρεάζεις το pH της στοματικής σου κοιλότητας, χαλώντας το στοματικό σου οικοσύστημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ