2018-07-19 10:28:20
Φωτογραφία για Μετεγκατάσταση στο πρώην Νοσοκομείο Πατησίων για το Κέντρο Υγείας της Δροσοπούλου
Το πρώην Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων βρίσκεται κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, σε μία μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της πρωτεύουσας

Διαγωνισμό για την ανακατασκευή του πρώην Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων προκήρυξε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Αττικής, προκειμένου σε αυτό να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Πατησίων (σήμερα λειτουργεί επί της οδού Δροσοπούλου σε μισθωμένο ακίνητο).

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, εγκρίθηκε η αλλαγή χρήσης του νοσηλευτικού ιδρύματος σε δημόσια δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στη συνέχεια η 1η ΥΠΕ σύστησε επιτροπή για την εκπόνηση μελέτης εργασιών διαμόρφωσης και σύνταξης προϋπολογισμού 381.229,67 ευρώ.

Το πρώην Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων βρίσκεται κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, σε μία μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της πρωτεύουσας, με ποικίλα κοινωνικά χαρακτηριστικά– μεγάλο αριθμό διερχόμενων πολιτών και τόπος παραμονής ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων.

Όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνισή του, θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Πατησίων, που τώρα στεγάζεται σε παλαιό και μισθωμένο ακίνητο επί της οδού Δροσοπούλου. Σύμφωνα με τους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας, η εξαιρετική προσβασιμότητα και οι δυνατότητες του κτηρίου της οδού Χαλκίδος θα επιτρέψουν την ανάπτυξη των απαραίτητων υπηρεσιών για μια δομή υγείας αυτού του μεγέθους και προορισμού.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Carbonara ‘πειραγμένη’
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Carbonara ‘πειραγμένη’
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ