2018-07-19 10:33:06
Φωτογραφία για Έπιασε σφυροκέφαλο καρχαρία τεσσάρων μέτρων μόνο με το καλάμι του
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς σε παραλία των ΗΠΑ,όταν διαπίστωσε ότι το ψάρι που είχε τσιμπήσει το δόλωμα του ήταν ένας τετράμετρος σφυροκέφαλος καρχαρίας.

Απίστευτη εξέλιξη είχε η απόφαση ενός ψαρά από το Τέξας να δοκιμάσει την τύχη του στην παραλία του Padre Island.

Ο Πόκο Σεντίλο βρισκόταν μόλις λίγα λεπτά στην ακροθαλασσιά με το καλάμι του, όταν ένιωσε ότι κάτι είχε τσιμπήσει το δόλωμα.Αμέσως κατάλαβε, λόγω της δύναμης και της αντίστασης του ψαριού, ότι κάτι καλό είχε πιάσει,όμως αυτό που ακολούθησε ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Αφού χρειάστηκε περίπου 15 λεπτά να παλέψει για να τραβήξει το ψάρι προς την αμμουδιά, διαπίστωσε ότι στο αγκίστρι του είχε πιαστεί ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας, με μήκος -ούτε λίγο ούτε πολύ- 4,2 μέτρα.

Μάλιστα, ο νεαρός ψαράς, μόλις κατάλαβε ότι το κήτος ήταν ετοιμοθάνατο από την εξάντληση και την καταπόνηση αποφάσισε να το επαναφέρει στο νερό σε μία απέλπιδα προσπάθεια να του σώσει τη ζωή, κάτι όμως που δεν στάθηκε εφικτό, παρά την πολύωρη προσπάθεια του Σεντίλο και μερικών φίλων του.

Τελικά, το τεράστιο κήτος τεμαχίστηκε και μοιράστηκε σε μερίδες,με τον Σεντίλο να δηλώνει από τη μία περήφανος που κατάφερε να πιάσει ένα τόσο μεγάλο θαλάσσιο πλάσμα, αλλά από την άλλη στεναχωρημένος για την κατάληξη του επιβλητικού καρχαρία.

Πηγή: foxnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ