2018-07-19 14:21:15
Φωτογραφία για Μια μαμά προειδοποιεί όλους τους γονείς: «Ούρλιαζε αλλά δεν μπορούσαμε να την ακούσουμε…»
«Ήμασταν σε θέση να το σταματήσουμε γρήγορα και να ξεκλειδώσουμε την πόρτα και να την βγάλουμε έξω. Εκτός από μερικές μικρά χτυπήματα στο κεφάλι της και τα βρεγμένα ρούχα, ήταν καλά.»

Κρατούσα την αναπνοή μου καθώς διάβασα μια ανάρτηση στο Facebook που έγραψε η Lindsey Mclver, μια γενναία μαμά που έγραψε την εμπειρία της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να προειδοποιήσει τους γονείς αφού η κόρη της μπουσούλησε και μπήκε μέσα στο πλυντήριο.

Κλειδώθηκε μέσα στο μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να γεμίζει με νερό.

Ναι, καλά διαβάσατε….

Η Mclver γράφει ότι: «Μέχρι να φτάσουμε στο δωμάτιο πλυντηρίων στο υπόγειο, η 3χρονη κόρη μου Kloe ήταν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ μέσα στο πλυντήριο. Γυρνούσε και γέμιζε με νερό. Φώναζε, αλλά δεν μπορούσαμε να την ακούσουμε. »

Ο εφιάλτης, ευτυχώς, έχει ένα ευτυχές τέλος. Ο 4χρονος γιος της Mclver προειδοποίησε τους γονείς τους πριν είναι πολύ αργά.


«Όπως προσπαθούσα να καταλάβω τι έλεγε, ο σύζυγός μου πετάχτηκε από το κρεβάτι και κάτω από τις σκάλες. Αντέδρασε μόλις συνειδητοποίησε τι μας έλεγε ο μικρός. Είχε πει: Η Kloe. Μέσα. Πλυντήριο», πρόσθεσε η Mclver.

Ήταν σε θέση να σταματήσουν το νερό και να ξεκλειδώσουν την πόρτα για να διασώσουν την Kloe, η οποία βγήκε υγρή και φοβισμένη, αλλά ασφαλής εκτός από μερικά χτυπηματάκια στο κεφάλι της.

Η οικογένεια είχε μόλις αγοράσει το μηχάνημα και δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να δει το εγχειρίδιο ή να το δουλέψει, οπότε η McIver δήλωσε ότι ενώ έχει ρύθμιση παιδικής κλειδαριάς, δεν ήταν ενεργοποιημένη. Μετά το περιστατικό, οι McIvers έχουν εγκαταστήσει μια συσκευή ασφαλείας για τα παιδιά για πρόσθετη προστασία, αλλά θέλουν να τονίσουν τη σημασία λήψης προφυλάξεων σε σπίτια όπου τα μικρά παιδιά μπορεί να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιο πλυντηρίων. «Θέλω να ενθαρρύνω οποιονδήποτε έχει πλυντήριο με πόρτα από μπροστά και μικρά παιδιά, ή ακόμα και εγγόνια που επισκέπτονται, να κλειδώνει την πόρτα με μια κλειδαριά ασφαλείας για τα παιδιά και να κρατάει πάντα ενεργοποιημένη τη ρύθμιση κλειδώματος για τα παιδιά», κατέληξε η McIver.

Είναι σίγουρα μια τρομακτική προειδοποίηση, αλλά είμαστε ευγνώμονες που οι McIvers μοιράστηκαν την εμπειρία τους για να βοηθήσουν όλα τα  περίεργα παιδιά να γλιτώσουν από πιθανή καταστροφή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ