2018-07-19 23:24:22
Φωτογραφία για Ποινική δίωξη στη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της
Για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής κατηγορείται η 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη για τον τραυματισμό βρεφών σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η γυναίκα επέλεγε χώρους και ώρες όπου υπήρχε συνωστισμός πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια και την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς πλήγωνε τα βρέφη με τα νύχια της.

Κανείς δεν είδε να διαπράττει τις επιθέσεις, όμως όλοι έδωσαν μία κοινή περιγραφή για μία γυναίκα που αμέσως μετά τις επιθέσεις, πλησίαζε τους γονείς και τους έκανε παρατήρηση για το παιδί που έκλαιγε, δήθεν ότι το αφήνουν νηστικό ή ότι δεν το προσέχουν κλπ.

Η ίδια αρνείται ότι τραυμάτιζε τα παιδάκια τα οποία όπως δήλωσε «τα λατρεύει». Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν, με χτύπησαν, οι αστυνομικοί μου φέρθηκαν απαίσια, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει», ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη.

Πηγή: tvxs
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ