2018-07-20 03:33:32
Φωτογραφία για Αττική: Αλβανός σουβλατζής εξόπλιζε το μαγαζί του με κλοπιμαία από άλλα ψητοπωλεία
Ο Αλβανός ιδιοκτήτης ψητοπωλείου μαζί με ομοεθνείς του συνεργούς, διέρρηξαν 11 ταβέρνες και ψητοπωλεία, αφαίρεσαν εξοπλισμό, τρόφιμα, μπύρες, ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού και εφοδίασαν το δικό τους ψητοπωλείο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Απίστευτο και όμως έγινε και αυτό… Αλβανός σουβλατζής εφοδίαζε με εξοπλισμό, τρόφιμα, πατάτες, κρέας, μπύρες, αναψυκτικά, ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού, το μαγαζί του, από διαρρήξεις που έκανε σε άλλα ψητοπωλεία μαζί με ομοεθνείς του συνεργούς, συστηματικά, και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και στα Νότια Προάστια.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα και μάλιστα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, έπειτα από παρακολούθηση, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Αθήνα, δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 37 ετών, την στιγμή που ξεφόρτωναν σε αποθήκη κλεμμένα εμφιαλωμένα νερά. Επιπλέον, αναζητούνται δύο συνεργοί τους.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Απρίλιο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν διαρρήξεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αφαιρώντας από το εσωτερικό τους τρόφιμα, είδη κάβας και διάφορα μηχανήματα-εξοπλισμό κουζίνας, με τα οποία εφοδίαζαν το ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας δύο εκ των κατηγορουμένων.

Από τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, στο κατάστημα που διατηρούσαν επί της οδού Κορυτσάς, στο Μεταξουργείο, καθώς και σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών βαρελιών μπύρας, εμφιαλωμένα νερά, φιάλες αερίου, πιεστικά μηχανήματα νερού καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 11 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άνοιξη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Νέα Φιλαδέλφεια και Νίκαια). Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Πηγή: ant1news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ